Şimdi Ara

Rockstar, Red Dead Redemption 2'yi Yıllar Önce GTA V'te Duyurmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

    Biz Red Dead Redemption 2'nin PC için gelmesini bekleyeduralım, Rockstar'ın oyunun yıllar öncesinden zaten GTA V'te duyurulduğu ortaya çıktı.

     

    Ortaya çıkan görüntüye göre Grand Theft Auto V'te "Arthur's Pass Trails" (Artur'un Geçiş Yolu) adı verilen bir bölge varmış. İşte Reddit'te paylaşılan sürpriz yumurta:

     

     


    Bir San Andreas parkı olan bu mekan, Red Dead Redemption'daki ana karakterimize direkt bir gönderme yapmış ya da tabela sadece büyük bir tesadüf. 

     

    Tabi sizin de tahmin edeceğiniz gibi bu Red Dead Redemption'a yapılan tek gönderme bu değil, Yine GTA V'ten tanıdığımız Franklin'in evinde de J. Marston tarafından yazılmış "Red Dead Redemption" isimli bir kitap bulunuyordu.  

     








  • Gta 4'te de Gta V duyurulmuştu.Tabi biz çook sonradan farkına vardık.Bildiğin Gta V trailerından bir kare koymuş adamlar lunaparka.Rdr2'de de muhtemelen Gta 6ya dair birşeyler vardır.

    Rockstar, Red Dead Redemption 2'yi Yıllar Önce GTA V'te Duyurmuş
  • O diyil de gta 4 ne kadar efsane oyundu ya gta v çöplüğünü gördük den sonra bunu daha da iyi anlamıştım umarım gta 6 araç sürül dinamikleri 4 gibi olur yoksa kuruş vermem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    GTA 4 de, GTA 5 de ikisi de çok iyi oyun.
  • GTA 6'yı sabırsızlıkla bekliyoruz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Gta 5 bana göre beş para etmez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kitap olayını RDR2'ye değil de RDR'ye maal etmek lazım bence de Park olayı hoşmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aterikasedi

    Gta 4'te de Gta V duyurulmuştu.Tabi biz çook sonradan farkına vardık.Bildiğin Gta V trailerından bir kare koymuş adamlar lunaparka.Rdr2'de de muhtemelen Gta 6ya dair birşeyler vardır.

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/a8/e1/f6/a8e1f63b66f187b3edf00df6db672473.jpeg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/a8/e1/f6/a8e1f63b66f187b3edf00df6db672473.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/a8/e1/f6/a8e1f63b66f187b3edf00df6db672473.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    Önceleri güzel şok oldum ama resim daha çok GTA San Andreas'den çekilmiş gibi hocam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Rockstar bu işi iyi yapıyor o kadar fazla easter egg var ki yıllar sonra bile yeni kefşedilenler çıkıyor

    Gta 6 ya gelince sabırsızlıkla bekliyorum ama onun daha çıkışına var tahminimce yeni nesil çıktıktan 2 sene sonra rockstar şuan max payne 4 e çalışıyor olabilir 7 sene olmuş max payne çıkmayalı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gta 4 muhteşem bir oyundu zamanına göre...
  • Gta4 asıl beş para etmez. İğrenç ve geri kalmış bir oyundu. 5 ise çok iyi olmasa da iyi. Gta san Andorra’m havası alınıyor daha çok gta4de libert çift havası vardı. 6 da hiç konu edilmemiş bir Amerikan şehri ele alınmalı bence.
  • Master race’e çıkarmadılar hala çok yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR 2 içinde kesin GTA VI ile ilgili bir easter egg koymuşlardır. Rockstar işte, hiç belli olmaz. RDR 2 oynayanlar varsa bakın derim. Yorum kısmı yine GTA IV vs GTA V olmuş . Öncelikle GTA V, GTA IV'e göre çok arcade bir oyun. Rockstar'ın amacı da buydu. GTA IV'e çok eleştiri geldi zamanında. Yok saç kesimi niye yokmuş, yok araç modifikasyonu, yok araç fizikleri kötü falan filan diye Rockstar'ın başını ağrıttılar. Rockstar'da GTA IV'e göre daha arcade bir oyun geliştirdi ve millet beğendi. GTA IV'ü zamanında sevmeyenler daha yeni yeni kıymetini anlıyor. Umarım GTA VI'da, GTA IV'ün ve RDR 2'nin mekaniklerinin gelişmiş hallerini görürüz.
  • Sonradan eklemişler de olabilir Rockstar defalarca yapıyor Online mod için haritaya yeni binalar yeni texture eklemeyi ps3 versiyonuna bakılmalı
  • Nursema selam, ekibe katkılarının çok önemli olduğunu düşünüyorum zira bu siteyi uzunca bir süredir takip ediyorum fakat ilk kez bu sıklıkta paylaşımlar gördüm :) fakat BSC de beni her zaman rahatsız eden bir konuyu seninle paylaşmak istiyorum belki bir şeyler değişir; terim isimlerini çevirmemelisiniz. nasıl ki PC'yi şahsi bilgisayar (ŞP) diye çevirmiyosanız, mesela easter egg i sürpriz yumurta, FPS yi birinci şahıs nişancı oyunu olarak çevirmek hem okumayı zorlaştırıyor hem de baya saçma :) umarım aynı şevkle devam edersin, keyifle okuyoruz, sevgiler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Nursema selam, ekibe katkılarının çok önemli olduğunu düşünüyorum zira bu siteyi uzunca bir süredir takip ediyorum fakat ilk kez bu sıklıkta paylaşımlar gördüm :) fakat BSC de beni her zaman rahatsız eden bir konuyu seninle paylaşmak istiyorum belki bir şeyler değişir; terim isimlerini çevirmemelisiniz. nasıl ki PC'yi şahsi bilgisayar (ŞP) diye çevirmiyosanız, mesela easter egg i sürpriz yumurta, FPS yi birinci şahıs nişancı oyunu olarak çevirmek hem okumayı zorlaştırıyor hem de baya saçma :) umarım aynı şevkle devam edersin, keyifle okuyoruz, sevgiler.


    Yorumun için çok teşekkürler, bazen bu konularda teknoloji ya da oyun yazarları olarak ikileme düştüğümüz oluyor. Ancak eleştirini dikkate aldığımdan emin olabilirsin. Güzel sözlerin için teşekkür ederim, umarım aynı şekilde devam edebilirim.

    Görüşmek üzere. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Gta 4 muhteşem bir oyundu zamanına göre...


    Evet ama pc'ye çıktığında da sabit fps ile oynayabilen yoktu onu da unutmamak gerek ;)
  • Gta 5 çıktığında herkes dünyanın en iyi oyunu falan diyodu nedense insanlar şimdi oyundan nefret ediyor. Birgün gta 6 çıktığında büyük ihtimalle herkes oyunu över
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Gta4 asıl beş para etmez. İğrenç ve geri kalmış bir oyundu. 5 ise çok iyi olmasa da iyi. Gta san Andorra’m havası alınıyor daha çok gta4de libert çift havası vardı. 6 da hiç konu edilmemiş bir Amerikan şehri ele alınmalı bence.


    Daha hot dog bile alamadığımı GTA 5'mi GTA san havası veriyor..Yanından bile geçmez GTA san'ın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.