Şimdi Ara

Android Q tabanlı EMUI 10 arayüzü gelecek ay duyurulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei, yıllık Geliştirici Konferansını önümüzdeki ay 9 - 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceğini açıkladı. Yaklaşan etkinliğin, 1987'de kurulmasından bu yana Çinli şirket tarafından düzenlenen en büyük Geliştirici Konferansı olacağına inanılıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A50s detaylanıyor
    Etkinlikte Huawei’nin Android'e alternatif olarak geliştirdiği HongMeng (ARK) işletim sistemi ile ilgili bazı resmi detayları açıklayabileceği yönünde çok sayıda spekülasyon var. Ancak bu söylentiler henüz şirket tarafından doğrulanmadı.

     


    Zaman çizelgesi ortaya çıkardı


    Şu an için bildiğimiz tek şey merakla beklenen EMUI 10 arayüzünün etkinliğin ilk gününde, yani 9 Ağustos'ta tanıtılacağı. Bu bilgi Huawei’nin Geliştirici web sitesinde yayınlanan zaman çizelgesi sayesinde ortaya çıktı.

     

    Huawei Geliştirici Konferansı (HDC) kapsamında, Android Q tabanlı EMUI 10'da bulunan bazı ilgi çekici özelliklerin sergilenmesi bekleniyor. Ayrıca şirket yeni arayüzün resmi çıkış tarihini de açıklayabilir.



  • Android R alamayacak anlasilan... Android R cikacanakadar da kendi tamamen kapali isletim sistemlerine musteri cekecegini saniyor bilhassa Cin harici :) .

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    heryerde android R alamayacak diye yazıyorsun,daha android Q cıkmadı sen R ye gectin

  • forestbear kullanıcısına yanıt
    Dikkatli okusaysin onceki cevaplarimdan birinde sunu da NET ifade etmisimdir : Android Q eskimis cihazlar icin yani beklenen son Android surum guncellemesi cihazlar icin cok iyi bir gelisme lakin cihaz ne kadar yeni yani 1 yil veya birkac ay once cikmis ise Android R almasi da beklenir yani Huawei bir ALGI olusturuyor . Biz tuketiciler 2 yil Android guncelleme garantisi bekleriz@


    Agustos 19 undna sonra yasaklamalar baslayaak ta malum tum dunya biliyor o acidan ve ek olarak Huawei nedense Android Q ya odaklanmistir ama 2 yil Andorid guncellemeis alacak sozunu vermiyor ifade etmiyor! Sadece aylik guvenlik guncellemesi alinacaktir.

    Malum 19 Agustos a kadar Android tarafindan verilen gecici lisans suresi dolacaktir. Ayrica Huawei anlasma yolunda bir adim dahi atmis degildir! Ek olarak, Huawei kendi isleitm sistemine gecmesi de zaten antlasmaya yanasmadigini da dolayli da olsa kesin kanitlar.


    Aslinda sunu kendine sorman gerekirdi : Huawei in yeni arayuzu malum Android Q lu olmali . Anlasilan BETA Android Q lu olacak :) . Birseyin tanitimi BETA olarak degil son hali Final surumu uzerine yapilir...

    Huawei herhalde Google dan once Android Q ( 10 ) Final surumunu yayinlayacak hali yoktur ustelik kendi arayuzu olan EMUI 10 ile nasil Final Android 10 ile getirecek diye hic mi kendine sormadin da benim yazdiklarima saplanmissin takilmissin ...


    Enteresansin
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    seninde ne demek istedigini anladik her huawei haberinin altina android r almiyacak yazma artik farkli bsey yaz.betasina izin aldiysa tam surumunude yayinlar ne yani yaptirim olursa birdaha guncelleme almiyacak mi saniyosun varsin r almasin seri sekilde 10,11,12,13 heryil yeni surum cikariyor google oysa asil olan 10.1, 10.2 dir surumleri bunlar hep cekici kilmak icin.bizim kullanici deneyimimizi etkilemez,5 yil boyunca hicbir android guncellemesi almadan android 5.0 kullandim hicbir eksiklik hissetmedim.
    Telefon ozellik olarak iyi saglam olsunda heryil andro guncellemesi almasin.p30 da suan piyasadaki 4-5k fiyat araligina kadarki en iyi telefondur.Birde baktin yaptirim falan olmadi zaten tiramp yumusama sinyalleri verdi,heryerde arkos haberleri cikmasinin nedenide huaweninin biz kendimize yeteriz algisi olusturma cabasidir kendilerini garantiye aliyorlar,cikarsada yeni os mecvut telefonlar gecmez bize ne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forestbear kullanıcısına yanıt
    Enteresan kendini forumda tek kisi saniyorsun . Ben burada ilk defa okuyanlara hatta uye olmayan ama haberlere takilanlara da hitap ediyorum.


    Ayrica kendini birden fazla kisinin sozculugune mi burundun ne ?

    Sonucta aksi yonde kanitlanmadigi ifade edilmedigi surece ve gelismeler isiginda da temkinli olmak en idealidir. Ozellikle yeni cihaz alanlara ve ortalama Android R olmasi gereken suan cihaz sahiplerinin ve yeni cikacak cihazlarin potansiyel alicilarina karsi aman dikkatli olun demem bir zarar olmasa gerek ...
  • Android sürümleri arasında da öyle acayip bir fark bulunmuyor benim kullanım deneyimime göre. Önemli olan arayüzü geliştirsin. Kamerada gelişim gösterilsin.

    Samsung un her ay aldığı güncellemeleri çok iyi bilirim. Daha neyi geliştirdikleri bile belli değil. Güvenlik güncellemesi adı altında ne olduğu belirsiz her ay yapılan güncellemelerin hiç bir anlamı benim nezdimde.

    Şükürler olsun Huawei gönderdiği güncellemelerde en azında bir şeyleri değiştiriyor. Kamerası gelişiyor, volte performansı, ekran parlaklık ayarları gelişiyor vs vs

    Samsung müşterilerinin uyanıp artık hacıt sen ne yapıyorsun demesi gerekirken Samsunga, kullanıcıların buraya gelip başka markalara bok atması akıl tutulmasından başka bir şey değil.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    dayı ben seni hangi konuda görürsem göreyim muhalefetsin, hep olumsuz bir şeyler söylüyorsun. senin gibi insanlar genelde bir şeyin fanboyu olur, sen neyin fanboyusun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Beni bosver olaylara bir butun olarak bakman senin selametine olacaktir. Elbette digerlerine de ..

    Ben tuz gibiyim kendisi acidir ama tat katar ...

    Asiri tuzlu da degil ortam. Emin ol .

    Teknolojik yeniliklerde kaliteli ve anlamli ne varsa onu kullanirim. Bir marka vs fanligim yoktur :)


    Teknoloji harici de apolitikim zaten idealist oldugum da soylenir ortam boyle iken birseylere fit olma gibi bir sacmaligi da kabul etmek icraa etmem.

    Suanki imzan kafa yapimin bir kismi ifade ediyor yegen .

    Sizler icin variz su emanet dunyada :) .
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aynen beni forumda tek kişi sanmam seni ciddiye alıp cevap veren tek kişi olmam heralde zaten uye olan olmayan herkes smart bugun ne yazmış hemen okuyalım diyor. papagan gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun,android R de android R.Her huawei haberinin altına bu yorumunu kopyala yapıştır yapıyorsun sonrada uye olmayanları bilgilendiriyorum diyosun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 12 Temmuz 2019; 12:47:51 >
  • forestbear kullanıcısına yanıt
    Soktasin . Gecer kisa surede
  • Bazı insanlar vardır bugünü düşünür, bazıları vardır yarını kurtarmaya çalışır; lakin bazıları vardır ki ileriyi planlar. Bugün biri p30 pro veya çıkacak mate 30 pro nun 2 adet sürüm güncellemesini alabileceğini şimdiden garanti edebilir mi (ki genelde amiral gemileri 2 adet sürüm güncellemesi er ya da geç aldığını görüyoruz)? Her ne kadar ortam yumuşa da bir belirsizlik hakim; bu sebeple bir kullanıcının hem android Q hem de R alabilecek mi düşünmesi en doğal hakkı.

  • Huawei bunun canını acıtmış anlaşılan. Çıkacak cihaza Android lisansı almışsa demekki üst 2 versiyonu verme hakkını kazanmış demektir. Ha vermez kendi işletim sistemine geçer daha da iyi yapar. Huawei sadece telefoncu değil 1987 de kurulmuş bir dev teknoloji şirketidir 900 milyon aktif kullanıcı Google ın korkulu rüyası. Merak etmeyin Google öyle istediği gibi atar yapamaz. Olay sadece Huawei olayı değil. Samsung neden Tizeni hazırda tutuyor. TV de saatte neden bunu kullanıyor. Eskiden Symbian vardı ve dünya çalkalanıyor du nerede şimdi. Android de öyle ortada kalıverir. Sadece yazılım üretip cihaz üretenlere ayar çekemezsin. Adama bir ÇÜŞ derler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.