Şimdi Ara

MediaTek yapay zekâ ürünleri için yeni bir yonga seti duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Son dönemde akıllı telefon tarafında biraz geri planda kalan MediaTek, yapay zekâ ve Nesnelerin İnterneti gibi büyüyen alanlara ağırlık vermiş durumda. Firma entegre sistemlere yönelik yeni bir yonga seti duyurdu.


    MTK i700 özellikleri


    MTK i700 yonga seti aslında akıllı telefon pazarında yarışacak donanım sahip. 2 adet Cortex-A75 çekirdeği ve 6 adet Cortex-A55 çekirdeği yanında IMG PowerVR GM 9446 grafik birimi çalıştıran yonga seti üst seviye telefonlarla yarışacak seviyede.


    Ayrıca Bkz.Super Mario Maker 2 oyununda kısa sürede 2 milyon seviye üretildi

    8GB’a kadar LPDDR4x 1866MHz RAM desteği sunan yonga setinde çift çekirdekli bir yapay zekâ motoru yer alıyor. Android Neural Networks programlama aracı desteği sunan motor önceki nesle göre 5 kat daha hızlı yüz tanıma yapabiliyor.


    Tek bir 32MP çözünürlüğünde kamera veya 24MP+16MP çözünürlüğünde çift kameraya destek veren yonga seti ayrıca entegre bir derinlik algılama ve mesafe tahmin motoruna da sahip. Yine 120fps ile sistem hızlı hareket eden nesneleri de yakalayabiliyor.


    Wi-Fi 5 (2×2 802.11ac), Bluetooth 5.0, Cat. 12 LTE modem şeklinde iletişim kanalları olan yonga seti akıllı binalar, ödeme sistemleri için yüz tanıma sistemleri, otonom araçlar ve otonom depolar gibi alanları hedefliyor. Yonga seti gelecek yıl piyasaya sürülecek.




     


     







  • İyide mi ne alaka baslik tamam ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi logoso trol mü ?

  • Mi logosu gorunce genelde urunleri Qualcomm Snapdragon lu olmasi ile aklima bu ne saka mi dedim :) .

    Ozensiz editor kardes ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.