Şimdi Ara

Tesla, Model S ve Model X'i yenilemeyi düşünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Tesla CEO'su Elon Musk, üst sınıf Model S sedan veya Model X SUV otomobillerinin tasarımını yenilemeyi düşünmediklerini açıkladı. Deneyimli yönetici bunun yerine araçlarda sadece küçük değişiklikler olacağını söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Mini Cooper'ın elektrikli versiyonu tanıtıldı: İşte tüm özellikleri
    Mayıs ayından beri Tesla Model S ve Model X‘in yenileneceğine dair haberler gündeme geliyor. Şirketin, Model 3'ün sade tasarımına daha iyi uyum sağlaması için Model S'in iç mekanını yeniden dizayn edeceği düşünülüyordu. Ancak Elon Musk, kişisel sosyal medya hesabı aracılığı ile bir açıklama yaparak bu söylentilere son noktayı koydu.

     



    Yenilik yok, ufak değişiklikler var


    Twitter'da kendisine yöneltilen bir soruyu yanıtlayan Tesla CEO'su “Yenilenmiş bir Model X veya Model S gelmiyor, sadece bir dizi küçük değişiklikler var” diyerek söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu. Yani kısa vadede bu otomobiller için bir tasarım değişikliği söz konusu olmayacak.







  • Tesla tasarımları çok hoşuma gitmese de uzun yıllar götürebilecek modern tasarımlara sahip araçlar. Fakat tasarım aynı gidince bir sonraki yıl için yapılan iyileştirmeleri tüketiciye anlatmak zor oluyor bence.

  • Düşünemez zaten para yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teslanın durumu iyi değil
  • Dünyada yılların Cadillac'ından Mercedes'ine Audi'sinden BMW'sine kadar hemen hemen her marka tasarımını değiştirdi Tesla da Porsche gibi kült tasarımını sürdürmeye devam etmek istiyor. Tesla'nın tasarımlarını sevmesemde marka olarak doğru olanı yapıyorlar Tesla'nın tasarımları çok etkileyici ve dikkat çekici tasarımlara sahip araçları var. Keşke Tesla resmi olarak ülkemize gelsede nadirde olsa yollarımızda Tesla'yı da görme şansımız olsa ama nerde bu fiyatlarla çok zor görünüyor

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    teslanın kült olabilecek tasarım özellikleri yokki. Her markaya benzer çizgiler.
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Maalesef ilk defa haklısın evet bu dönemde firma ilk defa 90.000 barajını geçmiş olabilir fakat hala mali olarak sıkıntılar devam ediyor en az 2 sene daha devam eder bu tasarım aynı VW gibi küçük makyajlar yaparlar. Aslında insanlar farketmiyor ama her yıl ufak tefek değişiklikler yapılıyor malzeme olsun koltuktaki dikiş olsun vb. ufak tefek değişiklikler. (sonuçta VW kasa değiştirdim altında makyajlı versiyon sürüyor)

  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Koenigsegg'de yeni bir marka fakat tasarım çizgisini oturttu uzaktan bir araba gördüğümde şu Tesla şu BMW şu Renault diyebiliyorsan bir marka tasarım çizgisini oturtmuş demektir ama günümüzde her araba artık birbirine benzediği için kült bir tasarımı hiçbir marka için konuşamayız o işler 30 yıl önce bitti günümüzde yakıt verimliliğini arttırcam diye hepsi aynı çıkıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.