Şimdi Ara

Galaxy Tab S6 detaylanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Galaxy Tab S5e modelinin tanıtılmasının ardından Galaxy Tab S5 beklentileri yükselmişti ancak Samsung beklentilerin aksine yeni modelini Galaxy Tab S6 ismiyle önümüzdeki ay piyasaya sürmeye hazırlanıyor.


    Galaxy Tab S6 özellikleri


    Galaxy Tab S6 modelinde 10.5 inçlik Super AMOLED panel ve 2560 x 1600 piksel çözünürlük yer alıyor. 16:10 görüntü oranı yanında yine ince ekran çerçevelerinin olacağı ifade ediliyor.


    Ayrıca Bkz.Samsung ve DENT Coin iş birliği

    Arka kısım alüminyum alaşımdan imal edilirken alt ve üst kenarlarda anten çizgileri yer alıyor. Çift stereo hoparlör AKG tarafından optimize edilirken kamera modülünün alt kısmındaki yuva ise S-Pen kalemini kablosuz olarak şarj edebilen manyetik bir alan barındırıyor. Bunun bir benzerini iPad Pro serisinde de görmüştük.


    Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacağı tahmin edilen tablet modeline 6GB/8GB RAM ve 128GB/512GB depolama kapasiteleri eşlik ediyor. Kamera tarafında ise ana sensör ve 3D ToF sensörü yer alıyor.


    Şimdiye kadar Samsung’un elinden çıkan en iyi Android tablet olma özelliğine sahip Galaxy Tab S6 ayrıca pazarda da üst seviyeleri hedefleyecek. DeX desteği, Android 9.0 işletim sistemi, One UI ara yüzü gibi özelliklerin olacağı Galaxy Tab S6 modeli Galaxy Note 10 ile birlikte 7 Ağustos tarihinde tanıtılacak.


     







  • güzel kardeşim dediğin tabletten şuan masam da duruyor, tab s4, şirket verdi. telefonum da note 9. arada ki fark ekran boyutu sadece başka bir farkı yok. aynı şirkette çalışan grafiker arkadaş işlerinin çoğunu ipad pro da hallediyor. yeri geliyor grafik tablet olarak kullanıyorum ipad pro yu ikinci ekran olarak gösterip, yani demem o ki ben bu iki cihazıda biliyorum ve kullanıyorum. elbette ipad pro windows ya da mac os imkanlarına sahip değil ama android den kat kat üstün toolları var ve profesyonel işlerde kullabiliyorsun, bunu sadece resim çizmek olarak düşünme. wacom 13"hd tableti 6bin tl, heh işte ipad pro aynı işi yapabiliyor.
  • 4K ekranli yapamadilar! RAM en az 8 GB olmaliydi. Bir tablet icin 6 GB RAM yetersizdir.

    Islemcisi yuksek ihtimalle Snapdragon 855 li olur aksi halde 845 ile fiyasko olur...

    UFS 2.1 veya UFS 3.0 ile gelir ...

    Tema destegi de umarim gelir...

  • Tablet eşittir iPad.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Henkan

    Tablet eşittir iPad.
    Sürekli böyle dediler , gittim iPad aldım. Açıkcası pek de kullanımı kolay değil. Uygulama uyumu falan dediler instagram falan kare şerikiyle gözüküyor. Otomatik yan dönme falan yok. USB aldım bir tane, içine dng (RAM) attım iPad de açmayı başaramadım bir türlü. Yardımlara açığım. Notability uygulamasını ve kalemini beğendim ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 10 Temmuz 2019; 9:15:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Gb RAM'li telefonlar çıkmışken 6 Gb RAM üst düzey diye nitelendirilen bir tablet için çok az. Amiral gemisi tabletinde SD845 kullanırsa Samsung bu da yanlış. Android tabletlerde sürekli bir şeylerden kısıyorlar, bu yüzden de Ipad ön plana çıkıyor her zaman.

  • elmacı bi adam değilim ama ipad özellikle ipad pro bambaşka birşey. baya baya alıp iş yapılabilen bir cihaz. android tablet dediğin telefonun büyük ekranlısı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    güzel kardeşim dediğin tabletten şuan masam da duruyor, tab s4, şirket verdi. telefonum da note 9. arada ki fark ekran boyutu sadece başka bir farkı yok. aynı şirkette çalışan grafiker arkadaş işlerinin çoğunu ipad pro da hallediyor. yeri geliyor grafik tablet olarak kullanıyorum ipad pro yu ikinci ekran olarak gösterip, yani demem o ki ben bu iki cihazıda biliyorum ve kullanıyorum. elbette ipad pro windows ya da mac os imkanlarına sahip değil ama android den kat kat üstün toolları var ve profesyonel işlerde kullabiliyorsun, bunu sadece resim çizmek olarak düşünme. wacom 13"hd tableti 6bin tl, heh işte ipad pro aynı işi yapabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 10 Temmuz 2019; 12:56:56 >




  • Bundan 2 sene önce benim için de tablet denince aklıma hep ipad gelirdi ama Tab S3 ve özellikle S4 ile durum biraz değişmiş durumda.

    Samsung ipad'e bence büyük bir rakip oldu tablet kategorisinde.
  • iPadOS de geldi. Apple, iPad'e oldukça önem veriyor çünkü yeni nesil bilgisayar olarak görüyorlar. Bilgisayar deyince tabii ortalama bir kullanıcı için. Kod yazan biri bile kullanabilecek Cloud9, Glitch ve goormIDE gibi servislerle. Özellikle iPadOS'i incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    virtual tablet i tab s4 te ve note 9 da kullandım. kalem basıncını algılamıyor, kalem hareketlerinin monitore yansıması tutarsız, iş yapamazsın bununla, karalama yaparsın en fazla . bu arada çalışma masamda wacom 13hd var, bunu söylüyorum çünkü bir grafik tabletin nasıl olması gerektğini az çok biliyorum. ipad pro 2. ekran olarak kalem basıncını algılıyor, kalem performansı ve tutuşu çok iyi, uzun saatler bir donanımla çalışıyorsun ergonomi çok önemli mesela. tab s4 ün kalemi o yönden yine kullanışlı değil. illustrator hali hazırda ipad marketinde var, photoshop yakında çıkıyor. procreate denilen çizim programı muazzam zaten. Shapr3d gibi ölçülü bir şekilde 3d modelleme yapabileceğin program var mesela, bir iki defa çizim yapıp stl export alıp 3d printer dan çıktı almışlığım var bu programla, android de bu da yok mesela, muadili de yok. bu arada ipad pro yok bende, şirkette var.

    kullanım amacına göre senin android tablet işini görüyor olabilir, çoğu insanında görebilir. ama yine diyorum profesyonel kullanımda özellikle grafik tasarım alanlarında iş yapıp para kazanabileceğin bir cihaz ipad pro.

    söyle birsey yapabiliyorsun mesela, https://www.youtube.com/watch?v=kMi_0HXXaTE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 10 Temmuz 2019; 16:52:13 >




  • halihazırda kullandığım samsung T807 tablette bile 2560x1600 amoled ekran var. el kadar telefonda bile 4K ekran kullanıyorum. ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyor samsung. ramler ucuzluyor zaten 8 gb pc ram 260 lira mı neydi geçen kampanya paylaşmıştı biri. dalga geçiyor samsung bizle. zaten 8 çekirdekli işlemci vardı t807 tablette ama ona rağmen bazı 4k videoları izlerken bile sorun yaşanıyordu desteklemiyordu. eyyyyy samsung el kadar telefonda bilem 4K var eşşşşek kadar tablet yapıyorsun kaç sene önceki çözünürlüğü millete kakalamaya çalışıyorsun yaptığın iş mi beeee . T807 yi çıkarınca samsung dedi ki eyvahh ben ne yaptım .. zaten ondan sonra çıkardığı tabletler resmen özellikten kısılarak yapılmış izlenimi veriyordu. özetle çöp

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    1. Göz sağlığı: iPad Pro 120hz ekranla geliyor. Kullandığın samsung tablete telefon kamerasıyla bakarsan aşağıdan yukarıya inen dalgalar göreceksin. Buna titreşimli ekran deniyor. Uzun süreli kitap okumaya çok uygun değil.

    2. Işletim sistemi: Apple işi bir adım daha öteye taşıyıp iPad için tamamen ayrı bir UI/UX 'e sahip işletim sistemi duyurmaya hazırlanıyor.

    3. Uygulamalar: Android tarafında sektörde kullanılan bir çok uygulama yok. Buna 3D ve 2D tasarım araçları dahil.

    4. Yazılım desteği: Herhangi bir iPad Pro yıllarca güncelleme alacak. Android tabletler zar zor güncelleme verilen cihazlar.

    5. CPU / GPU: iPad Pro cihazlardaki işlemci yeni nesil oyunlara kapı açtı. Apple'ın işlemci hızına ulaşan bir firma göremedik. GPU kısmina hiç girmeyelim bile.

    6. Kalem: Spenin avantajı şarja ihtiyaç duymaması ve kontrol merkezine sahip oluşu (ben de kullanıyorum). Ancak iş latency dediğimiz noktaya geldiğinde, iPad Pro 10.5 ten itibaren yazma deneyimi Apple cihazlarda açık ara daha iyi.

    Sonuç: App store'u daha iyi olan, kendine has gerçekten tablet arayüzü ile gelen, çok güçlü bir cihaz iPad Pro. Herhangi bir Android cihaz onun klasmanında değil. Tek olumsuz yanı, kalemle spenin yaptığı işleri kısa yoldan yapamamak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.