Şimdi Ara

Canon’dan sosyal medya odaklı iki PowerShot kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  


    Bugün Instagram veya Facebook üzerinde fotoğraf paylaşmak veya YouTube üzerinde yayın yapmak önemli unsurlar haline geldi. Üreticiler de dijital görüntüleme ürünlerini sosyal medya odaklı hale getirmeye başladı. Canon’un yeni PowerShot G7 X III ve G5 X III bunlara son örnek.


    Canon PowerShot G7 X III özellikleri ve fiyatı


    Bir önceki nesle göre önemli iyileştirmeler sunan PowerShot G7 X III modeli 20MP çözünürlüğünde 1 inçlik CMOS sensör barındırıyor. DIGIC 8 görüntü işlemcisi ile 20fps sürekli çekim ve 12800 ISO seviyesi sunuluyor. Entegre jiroskop sayesinde Instagram için dikey olarak da video çekebiliyorsunuz.


    Ayrıca Bkz.Microsoft’un Stranger Things kampanyası başladı

    Yayıncılara odaklanan kamera 4.2x optik lens barındırıyor. Entegre OIS yanında 3 inçlik dokunmatik ekran 180 dereceye kadar dönebiliyor. Yine bir mikrofon girişi de yayıncıların işine yarayacak. 4K 30fps video ve Full HD 120fps yavaş çekim özelliğine sahip olan ürün WiFi üzerinden YouTube platformuna aktarım yapabiliyor. Fiyatı 749$ olarak açıklandı.

     

    Canon PowerShot G5 X III özellikleri ve fiyatı


    Canon PowerShot G5 X III modeli de hemen hemen aynı özelliklere sahip. Farklı olarak 24-120mm eşdeğer f/1.8-2.8 zoom lens ve mekanizmalı bir OLED vizör barındırıyor. Bu bakımdan fiyatı da 899$ olarak belirlenmiş.


     







  • Acaba neden Sony RX100 serisinin ikizi gibi duruyor ? :-)

  • G5 X II (Mark 2) olacak, 3 değil. Son görselde ekranın üzerinde de yazıyor model numarası.

  • F değer aralıkları neden yazmıyor !
    birde buna teknik haber açıklama diye yayınlıyorsunuz !

    el - ayıp !

  • Ne kadar eski ve retro duruyor, geçmedi mi bu eski model modası. Ben daha güzel ve gözalıcı modern bir dizayn beklerdim hele ki Youtuber gençliği böyle avam modellere çok da heves etmez iken.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProjectMan

    F değer aralıkları neden yazmıyor !
    birde buna teknik haber açıklama diye yayınlıyorsunuz !

    el - ayıp !
    bu editör için bu kadarı bile fazla yetenek
    forumun en başarısız editörü seçildi bu yıl.
  • Evet yine bir Canon klasiği, tatminkar kalite=kol gibi fiyat, kompak 1 inç sensöre 749 dolar fiyat güzel kafaymış

    Ben en kral markayım diyor, eğer benim işe yarar bir ürünümü almak istiyorsanız bana çuvalla para ödemek zorundasınız diyor, gerçekten de intel markasını çağrıştırır gibi fiyat/performans dengesi çok kötü bir marka maalesef.

    Eğer makul fiyatlı bir canon kamera görürseniz koşarak oradan uzaklaşınız, hiç sormayın bu alınırmı? diye, direk cevabı vereyim asla alınmaz! muhakkak içine 5 sene önceki sensörü, 10 sene önceki işlemciyi ve 15 sene önceki 200 dot lcd ekranı, önüne de titreşim önlemesiz dc serisi kit lensi koymuştur

    Fakiri fukarayı çok düşünür bu marka, çok incedir, canona göre her ergen mutlaka en ucuzundan da olsa bir dslr ile yanında bi tane 50 mm f1.8 lens almalıdır, yoksa nasıl diğer alanlara arge için kaynaklar ayırabilecek ve güneş sisteminin TOP markası olacak demi ama




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.