Şimdi Ara

Microsoft’un Stranger Things kampanyası başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bir süre önce Microsoft’un Windows 1.0 temalı paylaşımı ilgi toplamış ve Stranger Things üçüncü sezonu ile ilgili olduğu düşünülmüştü. Microsoft beklentilerin daha üzerinde bir kampanyaya başladı.


    Avantajlı kampanya


    Kampanyanın ilki çocuklara yönelik STEM odaklı kodlama atölyeleri oldu. 13 yaş ve üzeri için hazırlanan atölyelerde Stranger Things dizisinden esinlenen teknoloji temaları yer alıyor. 20 Temmuz’da başlayacak atölyelerin teması Rule the Arcade ve Strange-ify Your World.


    Ayrıca Bkz.Resmi Marshmello oyunu indirmeye sunuldu

    İkinci olarak konsol odaklı hediyeler var. 15 Temmuz tarihine kadar Microsoft’un gönderisini paylaşan kişiler arasında yapılacak çekilişle bir Xbox One X, 12 aylık Xbox Game Pass Ultimate ve Stranger Things temalı bir arcade kabini hediye edilecek.


    Son olarak Microsoft bir de Windows 1.11 adında bir uygulama hazırlamış. Bu paket uygulama içerisinde Stanger Things temalı bulmacalar, özel içerikler, klasik Paint ve Terminal uygulamaları yer alıyor. Bununla birlikte uygulama ve kampanya ülkemizde erişilebilir değil.


     

     





     



     







  • "Bununla birlikte uygulama ve kampanya ülkemizde erişilebilir değil."
    her uygulama ve oyun haberinde bu cümleyi arıyorum çok şükür yine boş geçmedi.

  • Ülkemizde erişilebilir değilse daha ne haber yapma gereği duydunuz Ekrem efendi? Siz bence Apple haberleri yapmayı devam edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.