Şimdi Ara

Sikke Coin ekibine operasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sikke Coin ekibine operasyon


    Geçtiğimiz yıl Türk Lirasına endeksli stabil bir kripto para birimi olma iddiasıyla yola çıkan ancak sonrasında hayal kırıklığı yaratan Sikke Coin geride yatırımını iade alamayan binlerce mağdur bırakmıştı. Sikke Coin ekibine bugün operasyon yapıldı.


    Mağduriyet büyük


    Gelen bilgilere göre Gaziantep merkezli 9 ilde düzenlenen operasyonda 19 kişi Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan 6’sı serbest bırakılırken, 7 zanlı tutuklandı ve 6 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


    Ayrıca Bkz.Optik medya üreticisi Verbatim satıldı

    Operasyonun Sikke ekibi odaklı olduğu ifade ediliyor ve zaten Sikke parasının çıkış noktası da Gaziantep olmuştu. Zanlılara “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “bilişim sistemlerine hukuka aykırı girme”, “hileli hareketler neticesi aldatmaya yönelik fiyat manipülasyonu” ve “nitelikli dolandırıcılık” suçlaması yöneltilmiş.


    Sikke geçen yıl büyük vaatlerle ön satışa başlamış ve binden fazla kişi toplamda 5 milyon TL civarında yatırım yapmıştı. Engelliler 1453 Spor Kulübü gibi sosyal sorumluluk projeleriyle Sikke kendisini kabul ettirmeyi başardı. Ne yazık ki sonrasında ekip aniden ortadan kaybolmuştu. Mağdurların paralarını alıp alamayacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor.


     







  • Akıllanmıyoruz, tembeliz, kolay parayı seviyoruz, ama kolayın yalan olduğunu sonradan anlıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşuna zamanında kanalımda bitcoin ve türevleri balondur, yatırım yapmayın demedim.https://www.youtube.com/watch?v=xhO83eT0aDo&t=3s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 8 Temmuz 2019; 19:15:10 >
  • Yerli demek KAZIK otesi KANDIRILMA demektir :) ...

    Devlet tarafindan saglam duzenlemeler olmayinca bu tur seyler daha cok magdurlar cikar. Her sektore de nufus edeceklerdir de ...


    Memleketi neresiymis merak ettim :)


  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kripto paralar çok yeni bir şey veya en azından yeni yeni ünlendiler. Hiçbir devlet doğru düzgün bir düzenleme getirmedi. Bitconnect meselesine bir göz atın derim orda da dolandırıldı millet

  • İsminde hayır yok bir kere. Şu devirde böylelerine para kaptırmak, ultra ağır mallık gerçekten. Ülkenin neden ekonomik krizde olduğunun nedenlerinden biri de bu mallar işte.

  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Sikke Coin gibi abidik gubidik kripto paralara yatırım yapılmaz ama bitcoin etherum gibiler daha güvenilir ama ana yatırım kaynağı olmamalı şimdilik
    Iyi YouTube kanalının reklamını yapmış oldun

  • alito kullanıcısına yanıt
    Aynen. Hatta ismiyle de ters! Sikke in icerigindeki degerli maden altin gumus orani sabittir. Sanal sozde cakma coin de ise malum degeri surekli degismektedir. ( Bazilari veya sen belki de soyle diyebilir : E altin gumusun de degeri surekli degisiyor :) diye ... Lakin mesele sudur : sikkelerdeki altin veya gumus neyse fiziksel olarak odur degismez yani elinize gecen sikke degerlenmis degersizlesmis anlami yoktur neyse fiziksel odur :) ) .


    Bunlar ince dusunemeisler zaten dertleri araklamakmis ...

    Turkiye'de girisimcler nedense baskalarini kandirma odakli :)


    Raelyan Tarikati ile gorduk nice profesorler akademisyenler hakimler vs TV de gizli kameralarla ayinlerinde cekilmislerdi ...

    Turkiye her kesimden her turlu ve hale de somurulen bir ulke olmustur ...
  • Şaşırtmadı. Biz gidin yatırım yapın diyoruz, daire falan al diyoruz ama para yok diyorlar. İş dolandırıcıya gelince bankadan direk parayı çekip onlara veriyorlar. Kolay para aşkı gerçekten tehlikeli bir zehir.
  • Coinmarketcap.com da listelenmeden bir coin'e ön ödeme yapmak, mallıktan da öte bir durum zaten.

  • Btcswt diye bir sistemde de 1200 Btc civarında coin çarptılar. Şimdi siteye girince btcswt.com adresinde ağzında meme olan köpek resmi çıkıyor. :))
    Millet de saf olmasın.

  • sikke sikke dolandırmışlar...:::)))

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.