Şimdi Ara

Gears 5’in sistem gereksinimleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Coalition tarafından geliştirilen Gears of War serisinin beşinci oyunu Gears 5’in çok oyunculu teknoloji testinin detayları belli oldu.

    Geliştirici tarafından yapılan açıklamaya göre test süresince oyunda; hareketli bir PvP deneyimi olarak adlandırılan ve seriye yeni dahil edilen Arcade, belirli kontrol noktalarını tutmaya çalıştığımız the Escalation ve haritada değişik yerlerde ortaya çıkan noktalarını bir süre kontrol altında tutup puan kazanmaya çalıştığımız King of the Hill modları ile iki adet yeni çok oyunculu haritayı deneme şansı elde edeceğiz.

    Paylaşılan bilgilere göre beta sürecinin ilki, 19 Temmuz'da Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 21 Temmuz'da yine saatte sona erecek. İkinci beta testi ise bu kez 26 Temmuz'da Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 29 Temmuz'da aynı saatte sona erecek. Beta testine sadece Xbox Game Pass Ultimate veya Pc için Xbox Game Pass sahipleri ile oyunu ön sipariş verenler katılabilecek.

    The Coalition oyunun PC sürümü sistem gereksinimlerini gösteren bir çizelge de yayınladı. Oyunun önerilen sistem gereksinimlerine bakıldığında, makul sayılabilecek bir PC’de oyunu oynayabileceğimizi söylemek yanlış olamayacaktır.

    Gears 5, 10 Eylül'de Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak. 








  • Depolama gereksinimi çok az değil mi ?

  • Bu liste sadece çoklu oyuncu betası için geçerli o yüzden depolama alanı düşük. Oyunun tam sürümünde daha yüksek olacaktır.

  • GTX 2080 ? ulan RTX'ken satamadılar GTX diye kakalicaklar çakallar

  • win32 destegi varmı bu oyunun yoksa yine uwp mi olacak win32 oyunlarına tam destek verecez demişti mikrosoft

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.