Şimdi Ara

Konami: PES 2019'un PS Plus Oyunlarından Kaldırılmasında Bizi Suçlamayın, Sony'nin Kararıydı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment, Temmuz ayında PlayStation Plus abonelerine sunacağı ücretsiz PlayStation 4 oyunlarını ilk başta Pro Evolution Soccer 2019 ve Horizon Chase Turbo olarak duyurmuştu fakat oyunların indirmeye açılacağı gün bir son dakika değişikliği ile Pro Evolution Soccer 2019 yerine Detroit: Become Human verileceği açıklandı.
     
    Bu konu hakkında Eurogamer'a konuşan Konami kararın Sony tarafından yapıldığını belirtti.

    "Bu karar SIE tarafından verildi bu yüzden sorularınızı lütfen SIE'ye yöneltin."

    Sony'nin Eurogamer'a yaptığı açıklama da şu şekilde oldu:

    "Bu ay PS Plus oyun listesinde bir değişiklik yapmaya karar verdik ve Pro Evolution Soccer 2019 yerine Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition'ı sunuyoruz. Bu, şirket olarak verdiğimiz bir karardı ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz."
     
    İki açıklamada gerçek nedeni açıklamıyor fakat oyunların indirmeye açılacağı gün bazı yasal engeller ortaya çıkmış gibi görünüyor.
     
    PlayStation Plus Temmuz 2019 ücretsiz oyunları Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition ve Horizon Chase Turbo'yu PlayStation Store üzerinden indirebilirsiniz. Digital Deluxe Edition ayrıca Heavy Rain'i de içeriyor.








  • Olmaz ben seni suçluyorum. Çünkü birazdan epik boyutta fanboylar gelecek ve konu pes'in plustan kaldırılmasıyken xbox vs ps'ye dönecek :D Aldım untellamı takipteyip, hadi bakalım :D
  • Kojima suçlu demelerinden korkuyordum :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fazla söyleyecek bir şey yok her sene aynı şeyleri söylüyoruz her sene aynı oyunun parlatılmışını çıkarıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony çöplügünden de bu beklenirdi zaten pes 2019 var detroit vermek nedir?
  • İnsanlara yaranılmıyor be
  • Zaten millet pahalılıltan bu konsola oyun alamıyor insanların bir futbol zsvki vardı onu da pas geçtiler. Konsolu almadan önce ben az bile eleştiryormuşum. İnsanlar bu fiyatlara mecbur kalmışlar arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki gelmedi , Yoksa bu şaheseri kaçırmış olacaktım.
  • Konsolda futbol oyunu oynayan adam çıktığı gibi almıştır zaten sen kafanı yorma bu işlere. Detroit her açıdan daha iyi bir plus oyunu olmuş hem ex hem kalite. Detroit’i herkes oynar ama PES çöpünü sadece futbol manyakları oynar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 85 tl şu anda ayrıca pahalılıktan şikayetçiysen artık game pass ve ea access var. Derhal xbox’a geçebilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 ay sonra pes 20 çıkacakken pes 19 verilmesi akla ziyan olurdu zaten.
    Sony yine akıllılık etti.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yıl 2019 olmuş hala pes oynayan var
  • Ulan futbol geldi bu zamanda peşi olmayanda ne bilim fln dediniz daha güzeli geldi yine soyleniyonuz çok begenmiyorsan alma aldıysan sat başka konsol al . Bide oyunlar çok pahalı fln yaziyinouz oyunları alcak paran yoksa konsol niye aliyon sonra Sony e salla dur hicbirinize yaranilmaz
  • PSN'de PES 2019 30 küsür liralara kadar düşmüştü, bu fiyata kadar düşen oyunu almayıp, Plus ile bedavaya verilmemesine hayıflanan kişiler, kusura bakmasın ama konsolunu satsın. Adamlar mis gibi Detroit gibi bir oyun vermiş, kendini bilmezler sırf eleştirmiş olmak için niye PES vermediler, bunu verdiler diyor. Bir insanın bu yorumu yapabilmesi için aklını kiraya vermiş olması gerekiyor.
  • Ne veriyim abime

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fakirsin, konsol değil başka eğlence bulacaksın kendine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xerus

    Fifa 85 tl şu anda ayrıca pahalılıktan şikayetçiysen artık game pass ve ea access var. Derhal xbox’a geçebilirsin
    Bu nasıl mantık sen şikayetçi değil misin pahalılıktan temel gıda fiyatları da pahalılandı beğenmiyorsak dışarıdan ot mu yiyelim? Bugün de saçmalayan bitisine denk geldik, kardeş siz niye bana cevap yetiştirmekle uğraşıyorsunuz ki saçmalamaya devam edip duruyorsunuz. Kendi parasını kazanıpta bu fiyatlardan şikayet etmeyen insan bence başkasının parasını harcıyordur ya da geliri çok iyidir dokunmuyordur fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalandı diye ot yemezsin ama bütçeni de daraltırsın daha alt seviye şeyler yersin. Ps4 pahalı ile xbox’a geç diyorum orası daha uygun. Ben sana et yiyemiyorsan ot ye demiyorum başka yerden et ye diyorum. Gerilmeye hemen hazırız yine her zamanki gibi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xerus

    Pahalandı diye ot yemezsin ama bütçeni de daraltırsın daha alt seviye şeyler yersin. Ps4 pahalı ile xbox’a geç diyorum orası daha uygun. Ben sana et yiyemiyorsan ot ye demiyorum başka yerden et ye diyorum. Gerilmeye hemen hazırız yine her zamanki gibi :)
    Benim elimden Xbox One X geçti benim burada Sony fanboy takipçilerim var git onlara sor istersen.

    Akşam işten yorgun argın eve gideriz Shadow of Colossus oynamak isteriz 179 tl fiyat çekmişler, Steam'de olsa 20-30 tl edecek oyunları halen daha yüksek fiyat çekiyorlar. Bırakın bu lafları da azcık rasyonel düşünüp cebinize göre hareket edin. Bu şirketler sizin babanızın şirketi değil. Övülecek işleri varsa övüp ona gerektiği deperi verip satın alıyoruz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.