Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Linux Altında C Derleyici

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> İşletim Sistemleri >> Linux & Unix tabanlı İşletim Sistemleri >> Linux Altında C Derleyici Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mythief

23 Kasım 2004; 21:09:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythief -- 24 Kasım 2004, 10:21:06 >

" Ben Türk'üm ama Türk Benden Değil " |mythief| " Ne Mutlu Türk'üm Diyene ! " |M. Kemal ATATÜRK|
kibarfeyzo
Uzaklaştırılmış
gün kaldı.

25 Kasım 2004; 17:20:46 

eline sağlık bişeyler yapmışsında hangi akla hizmet yaptığını anlayamadım yani böyle bi konu mu vardı hocam, biri anlatmanızı mı istedi? istek kabul ediyorsanız sonraki konunuzda çekirdek derlemeyi anlatınız, yada ne biliyim ... aklına ne gelirse ;-)

eselioglu

19 Aralık 2004; 13:28:32 

Sağol. Tam böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Ne zaman neyin lazım olacağını kimse bilemez.

eselioglu
Markandeya

19 Aralık 2004; 14:00:52 

quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

eline sağlık bişeyler yapmışsında hangi akla hizmet yaptığını anlayamadım yani böyle bi konu mu vardı hocam, biri anlatmanızı mı istedi? istek kabul ediyorsanız sonraki konunuzda çekirdek derlemeyi anlatınız, yada ne biliyim ... aklına ne gelirse ;-)

amac burda bilgi paylasimi bildigin birsey varsa sende yaz illa birisinin soru sormasina gerek yok. Mythief guzel yazmis

http://www.eps.surrey.ac.uk/SCS/guides/unixguides.html

burda da cok guzel bir kaynak var daha detayli bilmek isteyenler veya yeni baslayanlar icin ama ingilizce lazim

bu arada merhaba mythief !!!

Bilgi çok çalışmaktan geçer!!!
mythief

21 Aralık 2004; 23:01:41 

quote:

Orjinalden alıntı: tekbuz

quote:

Orjinalden alıntı: kibarfeyzo

amac burda bilgi paylasimi bildigin birsey varsa sende yaz illa birisinin soru sormasina gerek yok. Mythief guzel yazmis

http://www.eps.surrey.ac.uk/SCS/guides/unixguides.html

burda da cok guzel bir kaynak var daha detayli bilmek isteyenler veya yeni baslayanlar icin ama ingilizce lazim

bu arada merhaba mythief !!!

selam tekbuz nasılsın foruma dönmüşün bakıyorum. bende yeni farkettim mesajını kusura bakma geçikmeli cevap veriyorum. hoşgeldin :) proje falan vardı sanırım öyle değil mi ondan girmiyordun nete pek?

" Ben Türk'üm ama Türk Benden Değil " |mythief| " Ne Mutlu Türk'üm Diyene ! " |M. Kemal ATATÜRK|
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> İşletim Sistemleri >> Linux & Unix tabanlı İşletim Sistemleri >> Linux Altında C Derleyici Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac GTX275 AMP! Edition
Nvidia'nın ATI HD4890'a karşı cevabı gecikmedi! Zotac GTX275 AMP! Editon üst seviye kartlara meydan okuyor!!!
Leadtek TV Pro 1920
LCD Monitörünüzü HDTV haline getirin!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir