Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi dizisinin yönetmeni belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüzüklerin Efendisi dizisinin yönetmeni belli oldu
    Amazon'un merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi için hazırlıklar hızla devam ediyor. Bugün yapılan resmi açıklamalara göre dizinin yönetmenleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizininin ilk iki bölümünü yönetmesi için ünlü isim J. A. Bayona ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

    J. A. Bayona genellikle Jurassic World: The Fallen Kingdom filmiyle tanınıyor. 2017'de vizyona giren Jurassic World: The Fallen Kingdom, hem eleştirmenler hem de genel anlamda seyirciler tarafından pek olumlu yorumlar alamamıştı. Ancak Bayona'nın kariyeri elbette bu filmden ibaret değil. Öncesinde The Impossible (2012), El orfanato (2007) ve A Monster Calls (2016) gibi oldukça başarılı filmleri de var.




    J. A. Bayona ayrıca Belén Atienza ile birlikte ilk iki bölümün yapımcılığını da üstlenecek. Bugün yapılan resmi açıklamalarda dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağıyla ilgili herhangi bir ifade kullanılmadı. Ancak şu anki tahminler 2021 yılını işaret ediyor.

    Ayrıca Bkz.Yüzüklerin Efendisi dizisinin konusuyla ilgili ilk detaylar paylaşıldı

    Filmlerden binlerce yıl öncesini anlatacak


    Amazon geçtiğimiz mart ayında yapılan bir açıklamada Yüzüklerin Efendisi dizisinin İkinci Çağ'da geçeceğini duyurmuştu. Filmlerden binlerce yıl öncesinde geçecek olan dizide, Amazon'un ifadeleriyle, "Orta Dünya'nın daha önce hiç görülmemiş hikayeleri" anlatılacak.

    İkinci Çağ yaklaşık 3500 yıllık bir dönemi kapsadığı için dizinin tam olarak hangi olayları ele alacağı konusunda şu an için net bir bilgimiz yok. İkinci Çağ'ın önemli olayları arasında; insan krallığı Númenor'un yükselişi ve çöküşü, Sauron'un yükselişi, Elf şehri Ayrıkvadi'nin gelişmesi ve Elfler ile Sauron arasındaki ilk Yüzük savaşlarının başlaması gibi olaylar yer alıyor. Şu anki tahminler dizinin Númenor krallığına odaklanacağı yönünde.

    Amazon, Yüzüklerin Efendisi serisinin dizi haklarını 2017 yılında 250 milyon dolarlık bedel karşılığında satın almıştı. Dizi şu anda tam 1 milyar dolarlık bütçeyle hazırlanıyor. Yüzüklerin Efendisi, Game of Thrones'u da geride bırakarak tarihin en pahalı dizisi olacak. 
     







  • Önceden nasıl olacağına dair çıkarım yapmak zor. Oyuncular, yönetmen, nesil ve hikayenin bölümü farklı olacak. Lakin istenilse bile batırılması zor bir hikaye. Aklıma DC serilerinin dizileri geliyor ve düşünmesi bile ürpertici...

  • IMDB'de sadece iki bölüme yönetmelik yapacağı söyleniyor ama.
    https://www.imdb.com/name/nm1291105/
  • Bence olur ya bu iş ha, ne dersiniz? :P

  • Game of Thrones a dönmesin de

  • Xrollann kullanıcısına yanıt
    O kadar para harcandı ki olmazsa olur artık. Başarısız olma ihtimali yok projenin.
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    Daha kac bölüm olacagi, bölümlerin isimleri vs hic birsey belli degil. Baska yönetmenlerde eklenektir zaten. Dizileri tek bir yönetmen cekmiyor. Yani daha hic birsey bell olmadigi icin 2 bölüm yazmislardir

  • 1 Milyar Dolar Bütçe mi. Ohaaaaa...

  • Gandalf dayısız dizi olur mu ya?

    Sauron da bütün çağları görmüş mübarek. Karanlık tarafa geçmiş yoda gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mafedecekler kiymetlimizi

  • Daha yeni belli olmuş yönetmeni. Bu dizinin çıkması min 2 sene var :/ Hızlı geçse bari.

  • bence harika bir dizi serisi olma şansı var. konulara bakar mısın ? inşallah içine etmezler :)

  • hadi bakalım bekliyoruz nasıl olcak acaba. inşallah yanılmam
  • torenbolen T kullanıcısına yanıt
    gandalf dizide olabilir, yaşı tutuyor. yoda hangi ara karanlık tarafa geçmiş onu bilemedim :D

  • kakarikikiri K kullanıcısına yanıt
    Gandalf 3000 yaşında mı ya? :d
    Sauron, yoda’nın kötü hali gibi. :d
    Ölmüyor adamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Umarım güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Game of Thrones gibi, hasılat yapacağım diye saçma sapan bir hale sokmazlar, kadının oğlu ölüyor, cenazesinin, cesedinin dibinde kadın öz kardeşi ile seks yapıyor ağlaya ağlaya... Hayatımda bu kadar güzel başlayıp, popülerlik uğruna bu kadar rezil edilen bir dizi daha görmedim. Yüzüklerin Efendisi sinirime derman olur umarım, pek umutlu değilim ama...

  • SJW uğruna bitecek eninde sonunda. Güçlü bir kadın karakter,arkada eşcinsel karakterler klişe olay örgüleri derken bu neydi diyeceğiz. Neden diyorum bunu çünkü Amazonun önceki dizilerinde şahit oldum. Konu bir anda değişiyor.

    Harry Potter evreninin bile içine etti yazarı. Oyunlar bile mahvoldu. Farkındalıkmış. Daha da soğutuyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurguyla gerçeği karıştırma üstelik o iş popülerlik uğruna değil, daha ilk sezonda aynı çift yine yasak ilişki sonrası küçücük stark çocuğunu(brandon) kuleden aşağı atıp sakat kalmasına sebebiyet vermişti. Pek sonraları aynı ilişki üzerine birçok cinayet dahi işlendi.
    Lannister'lar doğaları gereği targaryene benzerler ve yüzyıllarca yan yana olmuşlardır, targaryenler kanları bozulmasın diye birbirleri ile evlenirler sonra aerys gibi deli kral çıkartıp tüm yedi krallığın içine ederler, lannister'larında ben yanında hiçbirşey.
    Velhasıl dostum bu kadar anlattım lakin tüm bunlar kurgu, düzmece yani, kurgusu yapılan evrene ait olaylar, biz tabi bunları kanlı canlı karzimatik yakışıklı güzel insanların dizi şeklinde oynadıklarını görünce etkileniyoruz, tabi tüm bunlar kurgu olmasada malesef bu olaylar global çapta tüm dünyada yaşanan şeyler, onlara göre normal sana bana göre anormal geliyor sadece, takılma bu kadar.





  • son zamanlarda tüm diziler reyting yapayım derken çöküş yaşadı.. the walking dead, GOThrones, Vikings vs.. tamamı hatıralarda çöplük, rezalet, değil tekrar izlemek finalleri bile ileri atıla atıla izlendi.. geçmişte aynı çöplük olan Lost vardı.. ama günümüzde iyi başla rezil et modası başladı gidiyor..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.