Şimdi Ara

Be Quiet!'dan Güç Kaynağı Alanlar PCIe 2.0 (8-Pin) Ücretsiz Geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Be Quiet!'dan Güç Kaynağı Alanlar PCIe 2.0 (8-Pin) Ücretsiz Geçecek

Be Quiet! güç kaynakları son dönemde ülkemizde de ciddi anlamda popüler olmaya başladı ve iyi bir kullanıcı kitlesi edindi. Be Quiet! güç kaynağı alanlara firmadan güzel de bir haber geldi. Bilindiği gibi ATi'nin üst düzey Radeon HD 2900 serisi ekran kartları ile birlikte 8-pin PCIe güç konnektörleri kullanılmaya başalanacak. Fakat bugün bu ekran kartlarını besleyebilecek birçok yüksek kapasiteli güç kaynağı 8-pin güç konnektörüne sahip değil.

Bu noktada devereye giren Be Quiet!, Aralık 2006'dan bugüne güç kaynağı (özellikle 750/800 watt) alan kullanıcılarına 8-pin güç konnektörlerine yönelik güncellemeyi ücretsiz sağlayacağını duyurdu. Yani elinde 6-pin güç konnektörüne sahip Be Quiet! güç kaynağına sahip olanlar üretici firmanın sağlayacağı upgrade desteği ile 8-pin konnetör desteğine sahip olabilecek ve yeni nesil ekran kartlarını kullanabilecekler.

Ülkemizde ki satılan güç kaynakları ile ilgili durum net olarak bilinmiyor ama büyük bir ihtimalle belirtilen Aralık 2006 ve sonrası satın alma kriterine uygun olan yerli kullanıcılar da satına aldıkları yere başvurarak ücretsiz olarak bu hizmetten yararlanabilecekler. Aralık 2006 öncesi satın alınan güç kaynakları için ise en azından şu an için bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 28 Nisan 2007; 16:49:19 >

• tagan,silverstone,enermax gibi firmalarda bence boyle bi uygulama başlatmalı

• Acilen 600 dolarlık ekran kartımı 200 dolarlık güç kaynağıma takmam lazım. Yoksa benim sistemin toplam maliyeti mi 800/2 dolardı ?
    Odama bir elektrik santrali lazım. 65 nm'de çözmezse ne yapacağız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 28 Nisan 2007; 17:48:39 >
    Ana Bilgisayar: AOpen ES55C ATX Kasa (modifiye) | Enermax Infiniti 720W PSU | Asus A8N32 SLI Deluxe MBD | AMD Opteron 170 Dual Core @ 2860 MHz | Alphacool Liquid Metal / Arctic Silver 5 | Thermaltake Big Typhoon HSF | 2x1 GB Mushkin XP4000 Redline DDR520 3-3-2-5-1T | Palit 8600GT Sonic 256 MB GDDR3 @ 716 / 1734 MHz | Creative SB Audigy 7.1 | USR 5417 | 3 x 320GB Seagate ST3320620 7200.10 SATA2 HDD 16 MB Cache 7200 rpm Soft-RAID0 | Samsung WriteMaster SATA DVDRW 18x | LG IDE DVDRW 4167B 16x | 19" Samsung SyncMaster 997MB 1600x1200 @ 75Hz | US Robotics 9105 ADSL Router | A4Tech X750F Mouse Lazer 2500 dpi | A4Tech X7 G600 Klavye | Logitech X540 5.1
    Download Bilgisayarı: ATX Kasa | Asus TUV4X | Celeron 1300 | GF4 MX440 128MB | 896 MB SDRAM | 80 GB Samsung PATA HDD | A4Tech Klavye - Mouse
  • ülen bende balığı okuyunca çevirici fln war sandım of :D
  • bu durumu firebal a sormak lazım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm !

Be quite son zamanlarda internet sitelerinde yapılan testlerde iyi sonuçlar alamayınca Hizmetleri artırdı

(özellikle 750/800 watt)

bizim 530 watt dark powerı adamdan saymıyorlar

Orjinalden alıntı: aKaSa

quote:

(özellikle 750/800 watt)

bizim 530 watt dark powerı adamdan saymıyorlar

haklısın parasına gelincede öğle değil ama birde şikayetler göze carpıyor adi marka kullanıp psu sorunu yazan bile görmezken 10 katına 20katına satılan bi üründe başlık acılması biyana adı bile gecmemeli sorun olarak
    Bu adamlar için "birey" "insan" diye bir şey yoktur, sadece yönetilmesi ve sömürülmesi gereken "yığınlar" vardır. Ve siz bu düşüncedeki yaratıkların insanların iyiliğini amaçladığını zannediyorsanız, siz kendi kafanızın içinde bambaşka bir dünya kurmuşsunuz ve orada yaşıyorsunuz demektir.
  • Umarım Thermaltake te yapar böyle birşey.
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • Başımıza ne geldiyse ekran kartlarından geliyor zaten :)

Psu'yu ekran kartına göre seç, kasayı seç, ıvırdı zıvırdı....
  • +12V1:20A , +12V2:20A verebilen Dark Power Pro serisi 530W'lık bir PSU gerçekten her türlü ekran kartını rahatlıkla çalıştıracak seviyededir. Bu yüzden 530W kullananları adam yerine koymayıp bu kabloyu vermezlerse hepsine. Niye çevirici konnektörlerle uğraşıcaz ki bize de vermeliler bu kabloyu...
    Kingston Fury Renegade 1TB/Kingston KC3000 2TB/WD SN580 2TB/NZXT H7 Flow White/FSP Hydro G Pro 1000W ATX3.0
    Creative SoundBlaster X3/Edifier R2730DB 136W/HP Omen 25i 165Hz/Logitech G710+/Corsair Katar Pro XT
  • ne bela bu ya evde santral gerekiyo nerdeyse şu ekran kartlarına herşeyi onlara göre ayarlıyoruz yok anakart yok kasa yok psu yok monitör destekler mi ne biçim iş bu be
  • Ne biçim iş bu yahu bende de ENERMAX LİBERTY 620W var biz ne yapacağız?? Enermax da yapsın bir kampanya
  • ya bu 8pin 6pin olayını tam bilen varsa anlatsa da biz de öğrensek dönüştürücü yeterli olacak mıdır
    ben tam şu sıralar psu almayı düşünüyorum acaba beklesem mi 8 pinleri ne dersiniz???

Orjinalden alıntı: kasirga_

ya bu 8pin 6pin olayını tam bilen varsa anlatsa da biz de öğrensek dönüştürücü yeterli olacak mıdır
    ben tam şu sıralar psu almayı düşünüyorum acaba beklesem mi 8 pinleri ne dersiniz???

bendensin aynen ben de merak ediyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.