Şimdi Ara

Redmi markası altında Max modeli çıkmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi’nin akıllı telefon serileri, içinde bulunduğumuz yıl itibariyle büyük değişimlere uğruyor. Özellikle Redmi alt markasının gelmesiyle birlikte, Xiaomi Mi modelleri üst segmente yerleştirilmeye çalışılıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde Xiaomi yöneticisi Lei Jun tarafından Max ve Note serisi bekleyenlere üzücü bir haber geldi. Yöneticinin sosyal medya paylaşımından anlaşıldığı kadarıyla Xiaomi telefonlar, Mi amiral gemileri, Mix serisi ve Meitu ortaklığındaki CC serisinden oluşacak. Max ve Note serisini ise bir daha göremeyeceğiz.

    Gözler Redmi’ye çevrildi


    Xiaomi tarafından gelen bu açıklama sonrası, özellikle Max serisi için gözler Redmi alt markasına çevrildi. Redmi Max isminde yeni bir model görüp görmeyeceğimiz konusunda dedikodular ortaya çıkmaya başladı. Redmi yöneticisi Lu Weibing, Redmi Max modelini kendisine soran bir takipçisine böyle bir planlarının olmadığı yanıtını verdi.


    Redmi tarafından bu cevabın gelmesiyle birlikte Max serisini bekleyenler için umutlar iyice tükenmeye başladı. Devasa ekran ve batarya ikilisiyle kendine hayran kitlesi oluşturan Max modelleri, Mi Max 3 ile son bulmuş olabilir.


    Ayrıca Bkz.PS5’e ait olduğu iddia edilen benchmark skoru görüntülendi

    Tabii ki firmanın fikrini değiştirme ihtimali her zaman bulunuyor. Durumlar iç açıcı gözükmese de 2020 yılında yeni bir Mi Max modeli görmemiz hala mümkün. En azından başka isimlendirmeyle gelse bile batarya performansı odaklı Xiaomi telefon bekleyen birçok kullanıcı mevcut.








  • Herkesin kullanım amacı ve istekleri farklıdır ama bu boyutlarda telefonlar gerçekten kullanışsız geliyor bana. Cebe sığması ayrı bir dert, sığdıktan sonra taşıması ayrı bir dert. Telefonu, telefon boyutlarında alıp yanına gerçek bir tablet almak daha mantıklı. Bu 7" civarındaki telefonların ekranları ne telefon ekranı (rahat taşınabilir ve kullanılabilir) ne de tablet ekranı (içeriği gerçekten büyük bir ekranda güzel güzel izletiyor).

  • 5" telefonla aynı fiyata 6.44" telefon alabiliyorduk. Üstelik bataryası daha büyüktü.(p9 lite vs max 2)

    Artık en küçük telefon 6" oldu. Bataryası büyük telefon bakacağız..

    ayrıca max 3, 3bin lira olmuş onu alacak kadar fanatik yoktur sanırım. Yarı fiyatına gider zenfone max pro alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 30 Haziran 2019; 12:22:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi yaptığı hatayı anladı sonunda, her sene 20 farklı model çıkarmaktan vazgeçtiler.

  • Zero man arkadaşım sen büyük ekranli beğenmiyorsun diye herkes beğenmiyor diye birşey yok öyle yorum olsun diye de atıp tutma. Zevklere saygın olsun anladın mi ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.