Şimdi Ara

Google önümüzdeki ay SwiftKey uygulamasının Gmail'e erişimini kaldırabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google önümüzdeki ay SwiftKey uygulamasının Gmail'e erişimini kaldırabilir
    Arama devi Google 15 Temmuz itibariyle şirketin gizlilik politikalarını güncelliyor. Bu nedenle de Android ve iOS'taki en iyi mobil klavye uygulamalarından biri olan SwiftKey gibi bir dizi uygulamanın, Gmail gibi popüler hizmetlere erişimi kaldırılabilir.
     

    Son gün 15 Temmuz

    Microsoft'un sahip olduğu SwiftKey, artık Google tarafından onaylanmayan izinler istiyor ve uygulamanın bu düzenlemelere uyması için 15 Temmuz'dan önce güncellenmesi gerekiyor. Aksi takdirde ise SwiftKey artık Google hizmetlerinde çalıştırılamayacak. Google'ın yeni uygulama politikalarında şu açıklamalar yer alıyor: "İhtiyacınız olmayan bilgilere erişim istemeyin. Yalnızca uygulamanızda mevcut özellikleri veya hizmetleri uygulamak için gerekli olan asgari ve teknik olarak uygulanabilir erişimleri isteyin."
    Google önümüzdeki ay SwiftKey uygulamasının Gmail'e erişimini kaldırabilir
    Ancak SwiftKey, Gmail’deki postaları görüntüleme, yönetme, kalıcı olarak silme, etiket oluşturma, güncelleme, yeni e-posta oluşturma ve gönderme izinlerini istiyor. Google uygulamadaki bu izinlerin asgari seviyeye indirilmesini talep ediypr. Microsoft bu değişiklikler hakkında bir açıklama yapmadı, ancak şirketin yakında yeni politikalara uymak için SwiftKey'i güncellemesi muhtemel.
      







  • Android'in en iyi klavyesi SwiftKey.

  • SwiftKey kullanmayı denedim, Samsung S3 zamanında; Samsung'un klavyesini çok seviyordum kullanımı çok rahattı, şimdi MIUI ile Google Klavyesini kullanıyorum ama klavyenin Google ek özelliklerinden hiçbirini kullanmıyorum, alışamadım. Benim klavyede aradığım birkaç şey var onlar da swift özelliği olsun, kelimeleri iyi tahmin etsin, ekranda fazla yer kaplamasın.

  • güzelde olsa alakası olmadığı halde telefonun en karanlık noktasına kadar yetki isteyen uygulamalardan gına geldi.

  • Gmail kullanacak kadar cahil olsam bu habere üzülürdüm.

  • Fleksy uygulamasını kullanıyorum gerçekten efsane herhalde şuan kullandığım uygulamayı silsem yazı yazma hızım %50 düşer gerçekten çok akıllıca kısa yolları var.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syntellia.fleksy.keyboard&hl=tr

  • Swype çok daha iyiydi ama yok olma noktasına geldi şuan.

  • ikinci üçüncü parti klavye yazılımları kullanma girişimi benim aklıma ilk olarak keylogger' ı getiriyor. ya fark yok öyle de böyle de adamlar izlemek istedi mi izler. gmail kullanmayan arkadaş, ne kullanıyor bilmem ama ha eşşeğe binmişsin ha at arabasına, yerli de olsa cihaz ve yazılım da senin değil sonuçta. son kullanıcı olan herkes üzülebilir.
  • Haydaa. yıllardır Swiftkey kullanıyorum. Şimdi pat diye dandık google klavyeye mi kalacaz. Google iyice can sıkmaya başladı.

  • Mobilde gmailden vazgeçerim SwiftKey den vazgeçmem.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde senelerdir ilk yüklediğim uygulama Swiftkey ama izinlerde fazla cidden.
  • Swiftkey'i ben de yıllardır kullanıyorum ve çok iyi yazma kolaylığı sağlıyor. Ayrıca çok alışmıştım. Fakat bazı arkadaşların bahsettiği gibi istediği çokça izin ürkütücü gözüküyor. Vazgeçmek gerekirse vazgeçebilirim. Bu tarzda uygulama tavsilerine de açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.