Şimdi Ara

Google Play sertifikası alan Honor 20 Pro global pazara göz kırptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Honor 20 Pro bir aydan uzun bir süre önce tanıtılmasına rağmen hala sadece Çin'de satılıyor. Gecikmenin temel nedenlerinden biri cihazda Google Play hizmetlerinin olmamasıydı. Ancak Honor 20 Pro'nun Google Play sertifikalı cihazlar listesine eklenmesi ile birlikte bu durum değişti.

     

    Ayrıca Bkz.İran'da Bitcoin madencileri camileri mesken tuttu
    Yani artık akıllı telefonun global pazarda piyasaya sürülebilmesi için önünde hiçbir engel yok. Sertifika listesinde, Honor 20 Pro'nun Huawei Nova 5T Pro olarak da listelendiğini görüyoruz. Bu da cihazın bazı pazarlarda Honor yerine Huawei markası taşıyabileceği anlamına geliyor.

     


    Honor 20 serisi 14 günde 1 milyon sattı


    Honor 20 Pro kesinlikle piyasadaki en iyi uygun fiyatlı amiral gemilerinden biri. Akılı telefon hem güçlü teknik özellikler sunuyor hem de fiyatı oldukça makul seviyede.

     

    Bununla birlikte ABD'nin Çinli şirkete uyguladığı ticaret yasağı, dünya genelindeki Huawei müşterilerinin gelecekteki yazılım güncellemeleri ve desteğiyle ilgili büyük bir endişe içerisine girmelerine neden oldu.

     

    Ancak Huawei'nin ana vatanı Çin'de tüketiciler kendi markalarına sahip çıkarak Honor 20 serisinin ilk 14 günde 1 milyonluk satış rakamına ulaşmasını sağladı.







  • Güzel ama pahalı. Neredeyse yarı fiyatına mi 9t varken bence gereksiz. Bu paralara çıkıldığında amiral gemi almak en mantıklısı. Gerçi honor 20 pro da amiral gemi kadar iyi ama eksikleri yok değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.