Şimdi Ara

EA Access, 24 Temmuz itibariyle Playstation 4'e geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Electronic Arts sonunda EA Access oyun servisini Playstation 4 kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Şirket yaptığı duyuruda servisin 24 Temmuz itibariyle erişilebilir olacağını belirtti.

    Servis; oyuncuların FIFA, Battlefield, Star Wars Battlefront gibi oyunlar da dâhil olduğu EA kataloğundaki oyunlara erişmesini sağlayacak. Servise üye olunmasıyla birlikte oyuncular, 'Play First Trial' olarak bilinen ve yeni çıkan oyunları 10 saatlik süreyle deneme imkânı sunan hizmeti de kullanabilecek.

    EA oyunları, oyun genişleme paketleri ve oyun içi satın almalarda %10’luk bir indirim sağlayacak olan EA Access’in aylık abonelik bedeli 5 dolar, yıllık abonelik bedeli ise 30 dolar olarak belirlenmiş.

     

    Electronic Arts Stratejik Büyüme Başkan Yardımcısı Matt Bilbey yaptığı açıklamada, “Abonelik servislerine ve dijital içeriğe yaptığımız yatırımlara devam ederken oyunlarımızı artık her iki konsol oyuncularına da sunmaya başlıyoruz. Hedefimiz, oyunculara oyunlarımızı istedikleri platformda daha çok deneme ve oynama şansı vermek. Bu yüzden, PS4’e bu hizmeti getirdiğimiz için oldukça mutluyuz” ifadelerini kullanmış.

     

    EA Access, Xbox One konsollarda 2014 yılından bu yana kullanılıyor. Son olarak EA Access aboneliğinin Xbox One ve PS4 arasında taşınamayacağını belirtelim.








  • şükür be

  • 30 dolar biraz fazla bence en azından bize yüksek rakamlar yansıyacak gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat biraz daha aşağı inse bizim için güzel olacak gibi.
  • Yıllık 30 dolara mı çok diyorsunuz? Oyunların fiyatları zaten 200'den başlıyor. Türkiye'ye çok abartılmadan fiyat yansıtılırsa epey iyi olur. Aylık 5 dolar mesela aylık 30 lira olsa ben verirdim. Tabii önce PS almam lazım. :D
  • xboxda yıllığı 65lira hocam geriye dönük yani xbox360 oyunlari var. ps de geriye uyumluluk olmiyacak daha kısıtli bir oyun kütüpanesi olacak ve siz aylik 30lira uygun diyorsunuz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.