Şimdi Ara

Apple Music 60 milyon aboneye ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çevrimiçi müzik servisi dendiğinde akla ilk gelen servisler Spotfiy ve Apple Music oluyor. Haliyle iki servis arasındaki rekabet bir hayli fazla. Apple Music bugün itibariyle 60 milyon aboneye ulaştığını açıkladı. Spotify ise geçtiğimiz Nisan ayından 100 milyon abone sayısını geride bırakmıştı.

    ABD'de Apple Music önde


    Apple Music, Spotfiy’a kıyasla daha yeni bir servis olduğu için ilk başlarda artış hızı oldukça fazlaydı. Ancak son zamanlarda biraz yavaşladı. Örneğin açıldıktan altı ay sonra 20 milyon gibi devasa bir rakama ulaşılmıştı. Yine de Apple Music, Spotfiy’a göz dağı vermeyi başarıyor. Hatta ABD’de abone sayısı olarak Apple Music’in öne geçtiğini sizlere aktarmıştık.


    WWDC 2019'da neredeyse sadece servislerden oluşan bir etkinlik gördük. Abonelik tabanlı hizmetlerine verdiğini önemi artıran Apple, iOS 13 ile birlikte Apple Music için de bazı duyurular yapmıştı. Şarkı sözlerini takip etme özelliği buna örnek olarak verilebilir.


    Ayrıca Bkz.Twitch, Bitcoin'i kabul edecek

    Her ne olursa olsun Apple Music’in Spotify’ı yakalaması için hala uzun bir süreye ihtiyacı var. Uygulama bazında bakıldığında Spotify’ın Windows ve Android’e sunduğu rahatlığın, Apple Music ile yakalanamadığının da altını çizmek gerek. Yani Apple daha fazla kişiye ulaşmak istiyorsa uygulamaları üzerinde daha fazla çalışması gerek.  








  • Bence Spotfiy listeleri daha iyi ve bu iş listelere göre şekillendiğini düşünüyorum.

  • Apple açısından büyük başarı. En iyi pazar zaten ABD. Apple Music orada liderse daha ne istiyor.. Diğer ülkelerde Spotify'ı geçemezler. ABD'de aradaki fark büyük değildir diye tahmin ediyorum ama, ABD'de kaybetmek Spotify açısından adeta ufak çaplı bir yıkım niteliğinde.
  • İphone kullanıyorum hem Spotify hemde Apple Music yüklü şunu rahatlıkla söyleyebilirim tartısmasız en iyi sesi Apple Music ten dinliyorum Spotify kullanmamın nedeni arabamda android ekran mevcut android de Spotify daha iyi ses veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Music şu anda bana fiyat açısından daha avantajlı geliyor. O da kardeşimin öğrenci mail adresi ile. Evet spotify bir sürü kampanya yapıyor ama uğraşamam onlarla açıkçası. Her ay sabit 6,5 ₺ verip geçiyorum. Üstelik arşivleme yeteneği daha iyi ve basit bence. Tek tuşla kendi arşivime erişiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple music ses olarak çok iyi şarkı sözleri var bazı sanatçıların yeni albümü ilk olarak Apple music e çıkıyor spotify tek Avantajı Global olması ve listeleri çok iyi o kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir Spotify premium kullanıyorum. Oldukça memnunum, başka bir servis deneme ihtiyacı bile hissetmedim. Şarkı kalitesi aktarırken normal, indirmelerde yüksek yapıyorum. Televizyon, araba, bilgisayar telefon, her sistemde çok iyi çalışıyor. Parasına göre çok iyi hizmet Spotify.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.