Şimdi Ara

Honor 20 serisi de Android Q güncellemesi alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor 20 serisi de Android Q güncellemesi alacak

    Huawei, geçtiğimiz günlerde 17 akıllı telefonunun Android Q güncellemesi alacağını açıklamıştı. Bunun ardından şimdi de şirketin alt markası Honor benzer bir duyuru yaparak Honor 20 serisi için Android Q güncellemesi yayınlama sözü verdi. Yani böylelikle Honor 20, Honor 20i ve Honor 20 Pro modellerinin en son Android sürümüne yükseltileceği resmen doğrulandı.

     

    Ayrıca Bkz.Lenovo Z6'nın kamera detayları ve fotoğraf örnekleri paylaşıldı
    Şirket yaptığı yazılı açıklamada, ayrıca tüm Honor akıllı telefon ve tabletlerin normal olarak güvenlik güncellemeleri ve Android güncellemeleri almaya devam edeceklerini belirtti. Aynı şey Play Store uygulamalarına erişim için de geçerli. Her şey tüm Honor cihazlarda normal şekilde çalışacak.

     

    Honor 20 serisi de Android Q güncellemesi alacak

    Müşteriler tedirgin


    Şüphesiz ki ABD'nin Huawei'ye uyguladığı yaptırımlar şirketin müşterileri üzerinde büyük bir tedirginlik oluşturmuş durumda. Dolayısı ile Çinli şirketin bu yönde yaptığı açıklamalar Huawei ve Honor marka telefon satın almış veya satın almayı düşünenler için büyük bir önem teşkil ediyor. Ayrıca kullanıcıların kafalarındaki soru işaretlerini gidermek adına da yapılması gerekiyor.

     







  • Hanır mi kaldı birader bundan sonra alsa alsa trump güncellemesi alır

  • Onır diye okunur beyler.

  • Mesele Android Q degil Android R ve Android S tir ... Yani yaptirimlara gore Huawei guncellemesi kesilecek mi ? Yoksa 2-3 yil guncelleme alamayacak cihazlara insanlar simdiden niye para versin veya vermisse niye iade etmesin Huawei ye ...

    Huawei in etekleri zil caliyor. Bu telas elbette P10 gibi eskimis cihazlara Android Q cok erkenden gelmesi ile faydasi asikardir. Lakin bu hal bu vaziyet ayni oranda Android R ve S ( 11- 12 ) surumlerini de alamayacaklarin dolayli saglam ibarelerindendir :/


    Teknik usulen 19 Agustos u beklemek gerekir ama Huawei den yana beklenen adimlari halen atmiyor olmasi ve alternatif isletim sistemleri vs ile arayista olusu haber olmasi ve sicak haberler olmasi ile insanlar parcalari kolaylila birlestirip Android R ve S alamayacaklari aciga cikmaktadir.

    Bir tuketici olarak gozlemim bu yonde ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.