Şimdi Ara

İnfografik: DonanımHaber 20 yaşında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  


    İnfografik: DonanımHaber 20 yaşında



    *Android ve iOS uygulamalarımızda infografiğin tam halini görmek için görsele dokunabilirsiniz.


    Yayın hayatına 1999 yılında başlayan DonanımHaber, 20 yaşına girdi. DonanımHaber, günde 1 milyon 27 bin 600 kişi tarafından görüntüleniyor. 20 yılın verdiği deneyimin sonucu olarak Türkiye’nin en çok tıklanan 15 sitesinden birisiyiz.

    DH Forum ailesi, 2 milyon 694 bin 789 kişiye ulaştı. Bu aileye her üç dakikada yeni bir üye katılıyor. Forum’da bir kullanıcı günde ortalama 4 dakika geçiriyor. Ayda ortalama 460 bin mesaj atılıyor, 34 bin yeni konu açılıyor.

    DH Forum’da 21 adet ana kategori ve 775 adet alt forum kategorisi bulunuyor. Kullanıcılar, DH Forum’da en çok ‘Konu Dışı’, ‘Otomotiv’ ve ‘TYT/AYT’ kategorilerinde takıldı. İndirimli ürünlerin paylaşıldığı sıcak fırsatlar bölümünde son 30 günde 3156 adet konu açıldı, 79 bin 15 adet link paylaşıldı.


    Editör kadromuz tarafından teknoloji, bilim ve eğlence içeriklerinin paylaşıldığı DH Portal’da ise aylık 838 haber ve 55 adet video yayınlıyoruz. Bugüne kadar haberlerin okunma sayısı 61 milyonu, videoların görüntülenme sayısı ise 8,2 milyonu geçti. DH Portal’da bir kullanıcı günde ortalama 3 dakika geçiriyor.


    DH’yi ziyaret edenlerin yüzde 65’i mobil cihaz, yüzde 35’i bilgisayar üzerinden erişim sağlıyor. Yaş dağılımına baktığımızda ise yüzde 41.23’lük oran ile 25-34 yaş aralığının en kalabalık kitleyi oluşturduğunu görmekteyiz.


    Mobil ziyaretlerin yüzde 35.62’si Samsung, yüzde 34.19’u Apple, yüzde 6.94’ü ise Huawei marka cihazlardan gerçekleşti. Masaüstünde ise yüzde 84.09 oranıyla Google Chrome, en çok kullanılan tarayıcı konumunda.


    App Store ve Play Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz DH mobil uygulamamızda ayda 6,6 milyon sayfa görüntüleniyor. Kullanıcılar, uygulamada günde ortalama 10 dakika süre geçiriyor.


    Sizlerin desteği ile 20. yaşına basan DonanımHaber; DH Forum, DH Portal, iOS/Android uygulamaları ve yakında duyurulacak sürpriz projeleri ile yayın hayatına devam edecek. Bugüne kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekleriniz için teşekkür ederiz.

     















  • Öncelikle bu infografiği tasarlayanın, istatistikleri analiz edip raporlayanın eline koluna sağlık.
    Forumun 2002 üyesiyim.(İkinci üye kayıtı 10 Kasım 2004) Yıllarımızı verdik bu forum'a. Anlatılacak yazılacak çok güzel şeyler var. Türkiye'nin en baba forumuydu millet icq ile debellenirken bizler burada takılıyorduk asp tabanında :) Türkiye'nin ilklerinden.
    İyi ki DH kuruldu ve iyi ki varsın.Nice uzun başarılı yıllara.
    Forumu çok iyi stratejilerle bu günlere getiren Gün Oksay'a ve ekibine sonsuz teşekkürler.
    İyi sonuçlar, ancak teknolojiyi zaman zaman yakalayamadığı oldu. (Haber babında değil atılan adımlar babında) Şöyleki daha 146 dial-uplu dönemlerden; MSN, ICQ, Yonja'nın olmadığı zamanlardan irc - mirc bile yayngın olmadığı günlerden bahsediyoruz. Çıktığı döneme bakarsak potansiyelini tam kullanamadı, bazı platformlara yönelik hamlelerde zamanı tam yakalayamadı. Aksi takdirde üye sayısı çok daha fazla olur, belkide youtube'un en fazla abonesi olan Türk kanalı olabilir, en fazla tıklanan oyun sitesine sahip olabilirdi. Forumlarda da bazı konularda zaman zaman yanlış politiklar güdülüp birçok kullanıcı küstürülmedi değil.

    Hatalar bir yana, zamanının popüler nice siteleri e-kolay, mynet, anet vb... kimlerin kimlerin gelip geçtiğini düşünürsek internette varolabilme ve piyasaya tutunma babında Türkiye'nin kaliteden ödün vermeyen istikrar abidesi teknoloji sitesi olarakta görülebilir bu açıdan tebrik etmek gerek.
    Yıllardır bu foruma üyeyim.
    Evet artık bu site daha fazla kişi tarafından ziyaret ediliyor.
    Evet site sahipleri daha fazla para kazanıyor.
    Fakat en popüler 10 forum'a baktığımızda ilk 7'de teknoloji adına bir şey göremiyoruz.
    Forum kuruluş amacının çok dışında.
    Siyaset ve haber forumu oldu.
    Forumun adını siyasethaber.com yapılsa yeridir.
  • İyi sonuçlar, ancak teknolojiyi zaman zaman yakalayamadığı oldu. (Haber babında değil atılan adımlar babında) Şöyleki daha 146 dial-uplu dönemlerden; MSN, ICQ, Yonja'nın olmadığı zamanlardan irc - mirc bile yayngın olmadığı günlerden bahsediyoruz. Çıktığı döneme bakarsak potansiyelini tam kullanamadı, bazı platformlara yönelik hamlelerde zamanı tam yakalayamadı. Aksi takdirde üye sayısı çok daha fazla olur, belkide youtube'un en fazla abonesi olan Türk kanalı olabilir, en fazla tıklanan oyun sitesine sahip olabilirdi. Forumlarda da bazı konularda zaman zaman yanlış politiklar güdülüp birçok kullanıcı küstürülmedi değil.

    Hatalar bir yana, zamanının popüler nice siteleri e-kolay, mynet, anet vb... kimlerin kimlerin gelip geçtiğini düşünürsek internette varolabilme ve piyasaya tutunma babında Türkiye'nin kaliteden ödün vermeyen istikrar abidesi teknoloji sitesi olarakta görülebilir bu açıdan tebrik etmek gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 27 Haziran 2019; 16:22:10 >




  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    Akıldan büyük güç yok,ayrıca iyiler daima kazanırlar emeğinize sağlık ,(çok yararlandığımı itiraf ediyrum)teşekkürler DH kalınız sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 27 Haziran 2019; 16:13:20 >
  • En çok ziyaretçisi olan bölümlerin donanımla alakası olmaması da ironik olmuş.

  • Forumların atası PcLabs'a da teşekkürler.
  • eski kalitesi kalmadı. muhalefetin kendini tatmin etme yeri oldu. siyaset bulaşınca seviye düştü. eskiden forumda bilgili ve yardım sever insanlar vardı. son birkaç yıldır hem forumun içeriğindeki kalite düştü hemde forumdaki insanların kalitesi düştü.

  • Nice yıllara dh.Gerçekten Tr nin en iyi forumu ama bir gelenek olarak forum çok bozdu demeden edemiycem.Nerde o eski dh.Gerçi insanlar bozuldu forumun ne suçu var.Bozsa da buraya girmek artık bir yaşam tarzı oldu benim için.F5 yapıp duruyoruz işte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 27 Haziran 2019; 17:6:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün gösterilen hata sayfası sayısı 9454354564566456456445655667756...

    Nice yıllara DH...
  • Konu dışı yine bir gelenek ama diğer bölümler cidden ironik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla bravo size. Bende 12 yıldır sizinleyim. Önceden deli gibi bilgisayar, teknik yardım ve sistem toplama konularında dolaşırken yaşın da ilerlemesiyle eskisi kadar ilgimi çekmiyordu. Sizin politikanız sayesinde forumdan uzaklaşmamış olduk. Yani tüm konulara el atmanız yaş skalasını arttırmış oldu.

    Yanlız lise ortaokul seviyesindeki kişilerle de aynı ortamda olmak bazen ne işim var lan burda dedirmiyor değil yani. Konu dışı açılan konular çok boş ve trend topic konularda yapılan yorumlar çok kalitesiz olabiliyor. Her telden var yani.. Bunda da yapılacak bişey yoktur sanırım. Bulabilirseniz şahane olur.

    Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Infografik 20 yıl öncesine göre aşırı kaliteli olmuş. Pikselleri sayabiliyorum.
  • Bir nesil için "Merhaba, ben Mesut Çevik" çok şey ifade eder.

    "İnceleyeceğiz" inceleyin bakalım. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20.yılınız kutlu olsun, daha aktif bir ortam adına siyaset ayrı bir kategori olsun, forum eski halini alsın artık forumda yeni bir arayüz olsun (pcde girerken) mobil app de ise istediğimiz menüleri gizleyebilelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şunu da paylaşsaymışsınız ya.

    İnfografik: DonanımHaber 20 yaşında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 27 Haziran 2019; 22:18:49 >
  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    + ∞

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günden güne niteliği düşüyor !
    eski dönem yazma alışkanlığı olan insanların PC başında klavyeyi kullanmasıyla bir veri tabanınız var ama günden güne artık herkes mobil cep telefonu ile bu kadar bilgi girişi yapmıyor !

  • Nice mutlu yıllara... Üye olalı 12 sene oldu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Donanım Haber'in 20.yılı hayırlı olsun.

  • hayırdır siteyi satışa mı çıkarttınız sahibinden ilanı gibi doldurmuşsunuz ne var ne yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sosisvesalam

    eski kalitesi kalmadı. muhalefetin kendini tatmin etme yeri oldu. siyaset bulaşınca seviye düştü. eskiden forumda bilgili ve yardım sever insanlar vardı. son birkaç yıldır hem forumun içeriğindeki kalite düştü hemde forumdaki insanların kalitesi düştü.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.