Şimdi Ara

Commodore 64'ün ikinci Retro versiyonu, Aralık ayında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Retro oyun konsollarının piyasaya sürülmesi söz konusu olduğunda, en büyük başarının Nintendo'nun NES ve SNES Classic oyun konsolları olduğunu söyleyebiliriz. Sony gibi diğer şirketler de nostaljik konsol işine girdiler ancak çok da başarılı olduklarını söylemek mümkün değil.
     

    Orijinal tasarım korunacak

    Eğer siz de bir zamanların efsane bilgisayarı olan Commodore 64 ile büyüdüyseniz, bu haberi duymaktan memnun olacaksınız. Koch Media ve Retro Games şirketleri geçtiğimiz dönemde ilk Retro versiyonu piyasaya sürülen Commodore 64'ü ikinci kez piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar. Bu yeni versiyon, orijinal konsolun bire bir kopyası olmayacak. Bunun yerine yeni özellik ve yükseltmelerle gelecek.

    Önceki Retro versiyonuna kıyasla, tamamen işleyen bir klavye ile gelecek olan Commodore 64, klasikleşmiş tasarımını da koruyacak. HDMI desteği de sunacak olan oyun konsolunda California Games, Boulder Dash, Paradroid, Hover Bovver, Idris Alpha, Gridrunner ve Attack of the Mutant Camels gibi birçok oyunun yüklü bir şekilde geleceği açıklandı. Ancak 120 dolar gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olması, bu konsolu heyecanla bekleyen kullanıcılar için hayal kırıklığı sayılabilir.
      







  • Ne ekmek yedirdi şu cihaz. retro dediğin bir kere olur,
    bu 50. retro belki de.

  • "Tüm zamanların en çok saten kişisel bilgisayar modeli Commodore 64"

    Ben şahsen pamuklu olanını bekliyorum. Yazın terletmiyormuş.

  • Mini ölçekli Amiga çıkarsalar keşke uygun fiyattan, halen güncel Amiga OS kullananlar var. Amiga her yönüyle C64'e göre çok daha efsane bi makineydi ama 64'ün adı çıkmış bi kere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube'den içindeki devrelere bakarız artık !

  • Konu hortlayacak ama dönemin en iyi ev bilgisayarlarından olan şu canım Commodore 64'e konsol demeseniz artık sevgili editör kardeşler. O bilgisayarla, BASIC, makine dili kodlama gibi bir sürü işler yaptık zamanında. Oyun da oynadık elbet ama Commodore 64 bir konsol değildir... @ugur7seven



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMIGAMania -- 15 Nisan 2020; 15:5:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.