Şimdi Ara

İki bütçe dostu Samsung amiral gemisi yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Galaxy S10 amiral gemi serisi tanıtıldığından bu yana Samsung’un daha bütçe dostu bir amiral gemisi telefon üzerinde çalıştığı gündeme geliyor. Henüz net bir tanıtım tarihi yok ancak amiral gemisi telefonlar iki oldu.


    Galaxy A90 özellikleri ve fiyatı


    Kaynaklar yeni amiral gemilerinin Galaxy A90 ismini alacağı üzerinde duruyor. Galaxy A90 standart amiral gemisi, Galaxy A90 5G ise 5G uyumlu versiyonu olacak. Daha önce bunların ayrı bir seri olacağı iddia ediliyordu.


    Artık seri haline geldiği için alternatifi olduğu modeller de değişiyor. Her iki model de Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak ancak Galaxy A90 modeli fiyat olarak Galaxy S10e altına konumlanacak. Galaxy A90 5G ise biraz daha alta konumlanıyor.


    Ayrıca Bkz.Trio ile dizüstü bilgisayarınıza ekstra ekran

    Her iki modelde de 6.7 inçlik AMOLED ekran ve ekrana entegre ışık tabanlı parmak izi okuyucu yer alıyor. Galaxy A90 modelinde 48MP+12MP+5MP şeklinde kamera dizilimi var ve Tilt OIS teknolojisi ile daha kaliteli resimler elde edilebiliyor.


    Galaxy A90 5G ise 48MP+8MP+5MP şeklinde bir kamera dizilimine sahip. Tilt OIS teknolojisi ise yer almıyor. Böylece fiyat anlamında orijinal modelden bir tık aşağıda veya aynı seviyede olacak.


    Serinin eksik kalan diğer yönleri ise cam yerine parlak bir polikarbonat malzemeden imal edilen kasa, bellek kapasitelerinin düşük kalması ve batarya kapasitelerinin de bir miktar azalması olacak. Samsung’un yeni seri için 650$ seviyesine kadar inebileceği konuşuluyor. Şimdilik tahmini tanıtım tarihi IFA 2019 fuarı.


     







  • Bütçe dostu 650$ :D

  • cinli ureticinin 300$ a butce dostu amiral gemisi varken ayni niche de karsisina 650$ lik telefon koyuyorlar. bu kafa ile cinli ureticilerle bas etmeleri zor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayrabey

    Bütçe dostu 650$ :D
    hem de pili düşük
  • S10e zaten 600 euroya kadar düşmüştür. Eğer A70 gibi bir kasaya snapdragon 855, iyi kameralar koyup 500 euroyu geçirmezse o zaman iş yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semsang da kabak tadı veriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çünkü daha kaliteli malzemeler ve düşük sar değerleri söz konusu samsungda. Ha yok ben kanser olcam ,çocuğum olmasın umrumda değil diyosan o başka. parlak zeka:)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.