Beyler oyundan failed aldım, launcher açılmıyor. Resmi sitesine baktığımda İnternational Editonla ilgili bir duyuru gördüm. Lütfen kapandı demeyin, yazıyı çevirebilen varmı?
aynen bendede aynısı oluo dun cok iyi oynanıodu bilen varsa solesin
bendede öyle oluyo
ingilizcem pek ii diil ama sanırım sole merhaba international oyuncuları eğer hala duymadıysanız,ijji.com güney america gunz serverini almıstır.ijji.com a gelin orada yeni gunzla ilgili herseyi bulabilirsiniz falan...
Dalgamı geçiyorlar bunlar, ne ijji si. O kadar adam boşuna mı kastı İnternational'da, hadi ben 32 leveldim neyse. Ya 60,70 levellere yazık değilmi İnternational daki acc. kullanılsa neyse ama yeni account açıp kimse oynamaz ijji de
bn valla bıraktm internacional i bi 49 erkek wardı bi 62 kız bıraktm ijjiye başladm daha gzl bnce onda da 43 oldm daha yeni
anıl dr gunz ı dene derim kanka oda 10 numara server bence pre ıtemleri fln var çok gzl server lvl kasmakda çok zor deil
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
anıl dr gunz ı dene derim kanka oda 10 numara server bence pre ıtemleri fln var çok gzl server lvl kasmakda çok zor deil
çok lag varmı peki
bazen oluyo lag ama çok deil lagger çok çok az var ya direk Ae veriyo yada lagger olmuyo gzl bi server sitesi: http://www.daemonsring.net/ bence gel hem pro baya var çok zevkli
o siteden nerden indircez bulamadım
walla bn hala IE deim we 1600 kişi fln online oluo 2. serwerdede 150-200 arası baya kişi bıraktı İE yi ama en iyisi ilk olanıdır İE YE dewam etmeyi düşünüorum...
İlk olanı kore gunz değil mi?? ben öyle biliyorum, ayrıca en iyi olan kendisini en iyi güncelleyendir, IE de quest bilem yok
ewt ie pek güzel sayılmaz quest yok yanlış hatırlamıosam cw de yok...
yaşaın ijji! arkadaşlar zaten ie de 30+ charı olan birisi swapla gelmediyse oraya kadar ijjidede kolaylıkla kasabilir+ ijji dha güzel :D
ijji forever bu arada dr gunz itemler fln güzel ama level hızlı kasılıo 0 dan kasmak baya bi zor ama biraz ilerleyince çok basit bna sıkıcı geldi 13-14 adam wurdum 26 dım 29 un sonuna geldim bnce ijji daha ii itemleri güzelde herkeste olunca şahsen bana ijjideki gibi güzel görünmo...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme