Şimdi Ara

İnternational Edition Kapandımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyundan failed aldım, launcher açılmıyor. Resmi sitesine baktığımda İnternational Editonla ilgili bir duyuru gördüm. Lütfen kapandı demeyin, yazıyı çevirebilen varmı?

• aynen bendede aynısı oluo dun cok iyi oynanıodu bilen varsa solesin
  • bendede öyle oluyo
  • ingilizcem pek ii diil ama sanırım sole
    merhaba international oyuncuları
    eğer hala duymadıysanız,ijji.com güney america gunz serverini almıstır.ijji.com a gelin orada yeni gunzla ilgili herseyi bulabilirsiniz falan...
  • Dalgamı geçiyorlar bunlar, ne ijji si. O kadar adam boşuna mı kastı İnternational'da, hadi ben 32 leveldim neyse. Ya 60,70 levellere yazık değilmi İnternational daki acc. kullanılsa neyse ama yeni account açıp kimse oynamaz ijji de
  • bn valla bıraktm internacional i bi 49 erkek wardı bi 62 kız bıraktm ijjiye başladm daha gzl bnce onda da 43 oldm daha yeni
  • Herkese soruyoorum girebilen varmı?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Open English Yeni üyelik
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anıl dr gunz ı dene derim kanka oda 10 numara server bence pre ıtemleri fln var çok gzl server lvl kasmakda çok zor deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

anıl dr gunz ı dene derim kanka oda 10 numara server bence pre ıtemleri fln var çok gzl server lvl kasmakda çok zor deil

çok lag varmı peki
  • bazen oluyo lag ama çok deil lagger çok çok az var ya direk Ae veriyo yada lagger olmuyo gzl bi server
    sitesi: http://www.daemonsring.net/ bence gel hem pro baya var çok zevkli
  • o siteden nerden indircez bulamadım
  • walla bn hala IE deim we 1600 kişi fln online oluo 2. serwerdede 150-200 arası baya kişi bıraktı İE yi ama en iyisi ilk olanıdır İE YE dewam etmeyi düşünüorum...
  • İlk olanı kore gunz değil mi?? ben öyle biliyorum, ayrıca en iyi olan kendisini en iyi güncelleyendir, IE de quest bilem yok
  • ewt ie pek güzel sayılmaz quest yok yanlış hatırlamıosam cw de yok...
  • yaşaın ijji! arkadaşlar zaten ie de 30+ charı olan birisi swapla gelmediyse oraya kadar ijjidede kolaylıkla kasabilir+ ijji dha güzel :D
  • ijji forever bu arada dr gunz itemler fln güzel ama level hızlı kasılıo 0 dan kasmak baya bi zor ama biraz ilerleyince çok basit bna sıkıcı geldi 13-14 adam wurdum 26 dım 29 un sonuna geldim bnce ijji daha ii itemleri güzelde herkeste olunca şahsen bana ijjideki gibi güzel görünmo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.