Şimdi Ara

Trio ile dizüstü bilgisayarınıza ekstra ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Profesyoneller ve oyuncular için artık tek monitörle çalışmak verimli olmamaya başladı. Bu bakımdan kullanıcılar masaüstünde ikinci veya üçüncü monitöre yöneliyor. Dizüstünde ise monitör takviyesi taşınabilirliği biraz bozuyor. Bu bakımdan yeniliğe ihtiyaç var.


    Trio özellikleri ve fiyatı


    Geçmişte birkaç firmanın iki veya üç ekranlı dizüstü çözümlerini görmüştük ancak gerek fiyat gerekse de üretim sorunları yaygınlaşmasını engelledi. Bu açıdan taşınabilir ekranlar biraz daha kullanışlı gibi duruyor.


    Geçen yıl kitle fonlama platformlarında 2 milyon dolar civarında bağış elde eden eski MIT araştırmacılarının geliştirdiği Duex ikinci ekran takviyesi şimdi iki ekranla geri döndü.


    Ayrıca Bkz.Google Takvim üzerinden dolandırıcılık yöntemi

    Trio adındaki eklenti dizüstü modelinizin arka kapağına monte ediliyor ve manyetik olarak bir veya iki ekran yerleştirmenize izin veriyor. Trio modeli 13-14 inçlik dizüstüler için 12.5 inçlik Full HD, Trio Pro modeli ise 15 inç ve üzeri dizüstüler için 14 inçlik ekran takviyesi yapıyor.


    Trio ekranları öne doğru çevirerek daha yoğun bir tecrübe yaşayabilir ya da arkaya doğru çevirerek karşı taraftaki kişinin bilgileri görmesini sağlayabilirsiniz. Ekranların ağırlığı 0.7Kg civarında ve USB girişinden güç alıyor.


    Yine Kickstarter üzerinde destek arayan setin Trio modeli tek ekranlı 179$, çift ekranlı 3494, Trio Pro modeli ise tek ekranlı 199$ ve çift ekranlı 399$ üzerinden bağış toplamaya başladı. Sevkiyatlar Ocak ayında başlayacak.


     


     



     







  • güzel bir alet olmuş

  • "... tek ekranlı 179$, çift ekranlı 3494" yazılmış. 349$ olarak düzeltebilir misiniz?

  • Çok sağlıklı bir şey olacağını zannetmiyorum. Cihazın menteşesine ekstra yük bindirdiğinden, kullanan cihazlarda menteşe arızaları ortaya çıkacaktır. Yaklaşık 1.5 kiloluk bir ağırlıktan söz ediyoruz az değil yani. Resimde görüldüğü gibi herhangi bir destekleme çözümü düşünülmemiş tüm yük menteşelere biniyor.
    Trio ile dizüstü bilgisayarınıza ekstra ekran



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Haziran 2019; 10:43:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.