Şimdi Ara

Xiaomi Mi CC serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi sonunda yeni Mi CC serisinin önümüzdeki ay 2 Temmuz'da tanıtılacağını doğruladı. Çinli şirketin yaklaşan etkinlikte Mi CC9 ve Mi CC9e olmak üzere iki akıllı telefon tanıtacağı söyleniyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, çalışanlarının rakip hizmetleri kullanmasını yasakladı
    Geçtiğimiz günlerde Weibo'da Mi CC9e modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel yayınlandı. Görünüşe bakılırsa telefon küçük değişiklikler dışında mevcut Mi 9 ile benzer bir tasarıma sahip olacak.

     

    Gençlere yönelik olacak


    Snapdragon 712 yonga seti ile güçlendirileceği söylenen cihazın 6.39 inçlik ekran ile gelmesi bekleniyor. Arka tarafında 48 megapiksel ana sensörün görev yaptığı üçlü kamera sistemi yer alacak. Ön tarafında ise 32 megapiksel selfie kamerası göreceğiz.

     


    Mi CC9e, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4.000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Cihazdaki bataryanın gömülü olacağını belirtelim. Mi CC9'un ise Snapdragon 730 yonga seti ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor. İşlemci haricinde geri kalan özellikleri benzer olacak.

     

    Yeni CC serisi gençlere yönelik tasarım odaklı bir akıllı telefon serisi olacağı için Mi 9 veya Mi Mix serisi gibi güçlü özellikler sunması beklenmiyor.







  • Piyasada büyük bir boşluğu doldurdu gerçekten.Böyle bir telefon yapmayı daha önce nasıl akıl edememişler hayret ? Bir de gençlere yönelik nedir yav ! Diğerleri yaşlı telefonu mu ? Canı sıkıldıkça telefon çıkarıyorlar.

  • Mi 9 ve se ile aynı tasarım, alta bir Xiaomi yazınca genç işi olmuş :d ayrıca Mi 9 se'den tek artısı batarya. Yangından mal kaçırır gibi model çıkarma Xiaomi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kitlenin gençler olarak özel bir şekilde belirtilmesinin sebebi sunacağı ön kamera performansı, zaten cihazın kamera kısmında Meitu'ya emanet bir çalışma gerçrekleştirdi Xiaomi.
    Evet şurada hak veriyorum tabi bu seri gereksiz, K20 serisini böyle şekillendirseler daha mantıklı olurdu. Poco markasını yediler, K20 Pro bu gidişle sadece Çin'e özgü olacak bunun yerine K20 ve K20 pro diye CC serisi sunulmalıydı. Daha bunun Android One serisi bekliyor A3, A3 Lite diye. Xiaomi de Huawei'nin yolundan gidiyor, aynı konfigürasyona sahip birkaç model tanıtıyor, ne olacağı belirsiz.
  • E bu da ayfona benziyor... Özgün bir tasarım olmuş gerçekten(!)
  • Çok ihtiyacımız vardı Allahtan cıkardınız cıkarmasanız yasayamıcaktık 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xiaomi de samsung gibi oldu. her hafta yeni bir model.

  • Xiaomi varsa sorun yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krdş biraz az model çıkar artık :(
  • Hayır Şomi, az olsun öz olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.