Şimdi Ara

OnePlus TV için geri sayım başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefonları ile tanıdığımız OnePlus geçen yıl akıllı TV çıkaracağını doğrulamıştı. O zamandan bu yana konuyla ilgili çok fazla detay ortaya çıkmadı. Dolayısı ile cihazın piyasaya sürülüp sürülmeyeceği merak ediliyordu.

     

    Ayrıca Bkz.16 inç LCD ekranlı MacBook Pro modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı
    OnePlus'ın akıllı TV planları ile ilgili yeni bilgiler geldi. Teknoloji sektörüne yönelik güvenilir istihbaratları ile bilinen Ishan Agarwal'e göre cihazın tanıtımı yakında gerçekleşecek. Kesin bir tarih verilmese de lansman etkinliğinin "çok uzak olmadığı" söyleniyor.

     


    OLED TV olmayacak


    Çinli şirketin ilk televizyonunun ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda ne yazık ki bir bilgi yok. Ancak Agarwal, OLED TV olmayabileceğini söylüyor. Dolayısı ile OLED bekleyenlerin başka alternatiflere yönelmeleri gerekebilir.

     

    OnePlus geçmişte rakiplerinin bir adım önüne geçmek için "agresif fiyat" politikası uyguluyordu. Bu yüzden şirketin akıllı televizyonları için de aynı taktiği kullanması pek sürpriz olmayacak.







  • Sonun geliyor Güney kore , japonya ve amerika.

    Yürüyün aslanım çinli firmalar.

  • Bu sektörlerde yeni markaları görmek güzel bence.

  • Oneplus'un sadece 6 yılda bu denli mesafe kat etmesi bile büyük bir başarı. Belki ismi diğer firmalar kadar geçmeyen bir firma ancak tüm dünya BBK'nın diğer çatı altında bulşan şirketlerine göre en çok marka bilinirliği ve güvenilirliği Oneplus'da bulunuyor.
    Zaten premium cihaz segmentinin beşinci aktörü, bu gidişle (Oneplus 7 serisinin (7, 7Pro, 7Pro5G) başarısı ortada.) Apple ve Samsung ile düelloya girecek durumdalar. Keşke Google da aynı agresif politikayı gösterse Oneplus'daki gibi. Pixel cihazların kamera performansı öve öve bitirilemiyor ama ne yazık ki sınırlı satış alanı dünyayı bu cihazlardan mahrum bırakıyor.

  • yemin ederim daha bugün kendi kendime dedim ki, neden şu piyasa dandik xiaomi veya bilinmeyen markaların tv boxlarına muhteç ve dedim ki, keşke şu OnePlus kaliteli bir tv box çıkarsa da biz de alsak. şimdi ne alaka diye sorabilirsiniz ama bence tv işine girmek yerine uzman olarak diğerlerine ders verebileceği yazılımı ile birlikte bir android tv box çıkartacak.

  • input lag a odaklandıkları ve freesync destekli,yüksek tazeleme hızına sahip oyuncu modeli çıkarırlar umarım.bunu yapan firma uçacak.

  • Telefonda yaptıgı gıbı fıyatları yuksek tutmasında

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.