Şimdi Ara

Huawei Nova 5 serisi daha bitmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz hafta iddialı özellikleriyle dikkat çeken Nova 5 serisini tanıtan Huawei henüz son noktayı koymadı. Huawei Nova 5i Pro adında yeni bir modelin daha seriye eklenmek üzere olduğu iddia ediliyor.


    Huawei Nova 5i Pro özellikleri


    Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre Huawei Nova 5i Pro modelinde 4 adet kare şeklinde yerleşmiş arka kamera ve delikli bir çentik tasarımı yer alıyor. Ayrıca 3.5mm kulaklık girişi de devam ediyor.


    Ayrıca Bkz.Yerli geliştiricilerden iki ilginç oyun

    Huawei Nova 5i Pro tasarım açıdan serinin bir karışımı gibi görünüyor. Zira seride Nova 5 modelleri farklı bir tasarım, Nova 5i modeli de farklı bir tasarım barındırıyordu. Nova 5i aslında Huawei P20 Lite 2019 modelinin Çin versiyonu. Bu bakımdan Nova 5i Pro da aynı temel üzerinde ilerleyebilir.


    Huawei Nova 5i Pro için henüz net bir donanım bilgisi yok ancak serideki yüksek performansı temel alacağı kesin. Bu açıdan Kirin 810 veya 980 yonga setlerinden birisi olacaktır. Ayrıca kamera tarafında da yine Nova 5 modellerindeki kombinasyona yer verilecektir. Modelin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.


     







  • Huawei sonunda kirin 710 dan kurtuldu ve 810’a geçti. Orta segmenti domine edebileceklerken banlandı. Amerika banlamakla iyi yapmış yoksa huawei gümbür gümbür geliyordu.

    Nova 5 güzel olmuş ama kulaklık girişini kaldırması ve bataryayı 3500 e çekmesinden dolayı mi9t nin gerisinde kalıyor. Eğer uygun fiyatla tr ye gelirse mi 9t yerine tercih edilebilirdi. Fakat nova serisi telefonlar ülkemize hiç gelmedi. Herhalde band 20 yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Haziran 2019; 11:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nova serisi zaten Çin'de ki ismi diğer ülkelere farklı isimle geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Nova 5 donanımında mate 30 lite gelir yakında ama umarım 3.5 mm, 4000 batarya ve 6 gb ram ile beraber uygun fiyattan çıkar. Yoksa huaweinin son androidli cihazınu kimse almak istemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.