Şimdi Ara

Gran Turismo Sport'a Yağmur Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkışından 20 ay sonra Gran Turismo Sport'a en sonunda yağmur geliyor.

Polyphony Digital hava koşulu için kokpit kamerasından ilk oynanış videosunu da paylaştı. Videoda Profesyonel simülasyon yarışçısı Coque Lopez yağmurda nasıl sürüleceği hakkında tüyolar da veriyor.

GT Planet'in haberine göre bir sonraki güncelleme yağmurun yanı sıra ayrıca Toyota Tundra TRD Pro, Renault Sport Clio V6 ve Toyota Sports 800 gibi yeni araçları ve Sardegna Road Circuit pistini içerecek.

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital güncellemenin çıkış tarihini henüz açıklamadı. 

• İnsan Driveclub gördükten sonra beğenemiyor yaa...Yazık çok yetenekli adamlar harcandı, Ne oyun yaparlardı onlar..
  • Hayatımda gördüğüm en kötü yağmur efekti. Yağmur camın üstünde beliriyor sanki, hiç yapmasalar daha iyimiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

İnsan Driveclub gördükten sonra beğenemiyor yaa...Yazık çok yetenekli adamlar harcandı, Ne oyun yaparlardı onlar..

Yok la bu da güzel olmuş da evet hak veriyorum sana da :)
  • Rezalet ötesi yağmur efektleri. Driveclub gibisi hala yapılamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Driveclub oyle bir yagmur gorsel kalitesi ,iklim.atmosferi sundu ki,hala onun yanina yaklasan oyun yapilmadi.Demek ki donanimlarin guclu olmasindan ziyade,oyun yapanlarin mahareti cok daha onemli bazi durumlarda.

• quote:

Orjinalden alıntı: -Dark Poison-

Driveclub oyle bir yagmur gorsel kalitesi ,iklim.atmosferi sundu ki,hala onun yanina yaklasan oyun yapilmadi.Demek ki donanimlarin guclu olmasindan ziyade,oyun yapanlarin mahareti cok daha onemli bazi durumlarda.

Tabiisii o önemli. Yoksa Xbox One X gibisi var mı? Makine canavar ama içinde oyun yoh :D:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahahahahaha ne güldüm ya. Bağnaz sony, microsofta izin versinde ps fanboyları araba yarışı neymiş görsünler

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • DriveClub gibi birşey beklemiyordum da bari Forza Motorsport 'a denk birşey olsaydı diye iç geçirdim. Oynanışı yapmışlar aslında, arabaların kayması falan güzel olmuş ama görsel olarak yetersiz gibi geldi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Ahahahahaha ne güldüm ya. Bağnaz sony, microsofta izin versinde ps fanboyları araba yarışı neymiş görsünler

Yağmur efekti kötü olursa oyunda mı kötü oluyor ??

• Yağmur efektinde veya geç gelmesinde değilim. Bunun dinamik olarak gelmesi gerekiyordu. Dinamik hava şartları oyunda taktiksel farka neden olacak bir özellik. Maalesef 5 ve 6. oyunda olan özellik yeni nesilde olamadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Ahahahahaha ne güldüm ya. Bağnaz sony, microsofta izin versinde ps fanboyları araba yarışı neymiş görsünler</blockquote>

Yağmur efekti kötü olursa oyunda mı kötü oluyor ??

Bu kafaya göre öyle oluyor hocam hiç şaşırma..
  • Ps adam akıllı yarış oyunu yok malesef keşke forza horizon serisi gibi yarış oyunu gelse piyasa çöplük kaynıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlardan sonra drivecluba bi bakiyim dedim de bu neymiş böyle adamlar son noktayı koymuş aşmış

https://youtu.be/zmykrAkQb68

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Melkor

Yorumlardan sonra drivecluba bi bakiyim dedim de bu neymiş böyle adamlar son noktayı koymuş aşmış

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=138853173&url=https://youtu.be/zmykrAkQb68" data-href="https://youtu.be/zmykrAkQb68">https://youtu.be/zmykrAkQb68</a>

Atmosfere bak ya. Yeni Nesil GT7 şu Driveclub görselliğini, efektleri 60 fps sunamazsa cidden kapatıp gitsinler şu stüdyo'yu.
  • Driveclub gibi hava şartlari aktif değişen cok az oyun vardır adamların değeri sonradan anlasıldı ama iş işten geçti olan yine firmaya oldu.
  • Driveclub ile GT Sport karşılaştırırken ( Grafik ) unutulmaması gereken bir konu var Driveclub 30 fps --- GT Sport 60 fps dir ,

Driveclub ekibinin dağılmasına gerçekten çok üzülmüştüm ,

Yeni Nesilde Muazzam işler yaparlardı düşünün Driveclub 2 PS5 4k / 60 fps ooff offff :)

• Yarış oyununda yağmur çok da işe yarar birşey değil kendi adıma konuşursam. Olsa da girip bir grafiklere bakıp çıkıyorum. Forza 7'de var dinamik hava (yağmur, sis vs.) multide gelmesin diye dua ediyorum. Gece mesela daha iyi bir deneyim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Haziran 2019; 20:46:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.