Şimdi Ara

Xiaomi Mi CC9e'nin render görüntüsü sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi CC9e'nin render görüntüsü sızdırıldı 
     
    Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi ile ürettiği kamera uygulamaları ve özçekim odaklı akıllı telefonlarıyla tanınan hemşehrisi Meitu, geçtiğimiz yıl hem Çin pazarına hem de global pazara yönelik akıllı telefonlar üretmek için güçlerini birleştirmeye karar vermişlerdi.
     
     
    İkili tarafından geliştirilen ilk akıllı telefon modeli Mi CC9'un tasarımını ortaya koyan bir afiş geçtiğimiz günlerde Hintli bir kaynak tarafından sızdırılmıştı. Cihaz katlanabilir bir kamera modülüyle geliyordu ve oldukça füturistik bir görünüme sahipti.
     
    Şimdi ise cihazın daha uygun bir fiyata, daha mütevazi bir görünüme ve daha düşük bir donanıma sahip olan varyantı Mi CC9e'nin render görüntüleri sızdırıldı.
     
    Tasarım dili Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde piyasaya sürmüş olduğu amiral gemisi modeli Mi 9 ile bir hayli benzerlik taşıyan cihaz, sızdırılan render görüntüsünden anlayabildiğimiz kadarıyla üçlü arka kamera kurulumu, su damlası biçiminde bir çentik ve ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca kayda değer bir ayrıntı olarak, bir üst modeli Mi CC9'un arkasında Meitu logosu yer alırken bu cihazda Xiaomi logosu karşımıza çıkıyor. 
     
    Arka kamera kurulumunda 48 megapiksel çözünürlüğünde bir ana sensör bulunan cihazın ön tarafında ise 32 megapiksel çözünürlüğünde bir özçekim kamerasının yer alacağı söyleniyor. Ayrıca cihazın 6.39 inç genişliğinde bir ekran ile 18W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh'lik bir bataryaya sahip olması ve gücünü Snapdragon 712 yonga setinden alması bekleniyor.







  • iPhone çakması bir telefon daha

  • Mi A3 un aynisi olabilir de...

  • SC0RPI0N kullanıcısına yanıt
    Zararı mı var size ucuza iPhone deneyimi işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SC0RPI0N kullanıcısına yanıt
    Çentik tasarımı farklı - ekrana gömülü parmak okuyucu var - üç tane kamerası var. Kör müsünüz troll müsünüz anlamıyorum bazen.

  • SC0RPI0N kullanıcısına yanıt
    Artık nasıl çaktıysa, uzaktan yakından alakası olmayan bir cihazı iphone benzetecek kadar şaşı etmiş gözlerini :D

  • Ön tasarım olmamış ancak, Arka tasarımda kullanılan yazı fontu oldukça sevimli ve şık bir görüntü katmış. Tam bir hanım telefonu edası var.

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Pardon özür dilerim iPhone zaten çakma bir telefon çakması olamaz . Telefondan anlamayan ergen kız telefonu . Kolay çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Ben zaten iPhone kullanımda benim merak ettiğim sen neden bu kadar savunuyorsun bu ergen telefonunu sana ne yararı var gerçekten?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana çok çaktı galiba tadını biliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SC0RPI0N kullanıcısına yanıt
    Ben savunmuyorum Xiaomi ucuz olduğu için seviyorum onuda açıkta belirtiyorum pahalansa onuda savunmam veya desteklemem.

    İphone benzemesi benim için sorun değil, başkaları içinde olmaması lazım fiyatları asağı çekiyor benzer tasarımlar olduğu için arge yatırımları daha az oluyor buda bize yansıyor.
  • Bildiğin ayfon bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.