Şimdi Ara

Kirin 810, AnTuTu skoruyla Snapdragon 730’u geride bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei nova 5 serisi geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. En dikkat çekici kısım ise firmanın yeni modellerinin Kirin 810 yonga seti ile sunulmasıydı. Ardı arkası kesilmeyen Kirin 710’lu cihazlardan sonra Huawei’den sonunda yeni bir yonga seti görmek, orta sınıftaki rekabeti yeniden kızıştırıyor. Kirin 810’un ortaya çıkan AnTuTu skoru da bunu kanıtlar nitelikte.

    Snapdragon 730’dan yüzde 13 önde


    Kirin 810 yonga setli Huawei Nova 5 AnTuTu’dan 237.437 puan almayı başardı. Bu puan ortalama olarak 210.000 alan Snapdragon 730’dan yüzde 13 daha yüksek. Huawei'nin önceki yonga seti olan Kirin 710 ise 140.000 puan alıyordu. Özellikle Kirin 710 ile Kirin 810 arasındaki yüzde 70’lik artışın oldukça ciddi olduğunu söylemeliyiz. Aşağıdaki tablo üzerinde hem toplam skoru hem de GPU, CPU, arayüz gibi özelleşmiş skorları inceleyebilirsiniz. Turuncu renkle gösterilen Kirin 810, mavi renkle gösterilen Kirin 710 ve son olarak gri renkle gösterilen Snapdragon 730’a ait skorlar.



    Kirin 810, 7 nm üretim süreci sonucunda ortaya çıkan bir yonga seti. 8 çekirdekli yapıda ve grafik birimi ise Mali-G52. Tablodaki skorlar incelendiğinde Kirin 710’a göre en büyük değişim grafik birimi tarafında görülüyor. GPU skoru neredeyse 3 kat artış gösteriş. Kirin 810 hakkındaki tüm detayları bu bağlantı üzerinden okuyabilirsiniz.

    Ayrıca Bkz.Walmart, yapay zeka destekli kameralar ile kasadaki hırsızlıkları önleyecek

    Sonuç olarak daha önce belirttiğimiz gibi Huawei, yeni yonga seti Kirin 810 ile orta sınıfa yeniden rekabet katıyor. Nova 5 serisi ile başlangıcını yapan Kirin 810, birçok Huawei ve Honor modelinde boy gösterecek. Performans noktasında rakiplerine göz dağı vermesi oldukça önemli.








  • Hiz asirtmali yani asiri isinmali bir halde mi gecmis ? Malum testlerde hile yapildigi defalarca anlasilmisti kanitlanmisti da ..

  • Hadi bir de 3d mark testi yapsınlar da görelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci güzel ama artık huawenin hali ortada. Fiyat performans odaklı telefonlar çıkartırlarsa mi9t ye rakip olarak belki alınabilir

  • Kaynak kodları yayınlanmadan telefonların kilitleri açılmadan Huawei alınmaz artık , başımıza ne gelicek belli değil sonuçta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu bunu geçtim hile yapıyorlar kanmayın 3dmarkta bile hile yapılıyor
    https://www.donanimhaber.com/Huawei-telefonlar-performans-hilesi-yapiyor-Test-ettik--103301

    bunu ben demiyorum

    bundan sonrada olacaktır hileleri tabiki...
  • ne yani huawei snapdragonu geride bırakacak bir işlemci çıkarmaz mı neden bukadar ön yargılı bakılıyor.snapdragon yaygın kullanılıyor ama tekdeğil abd nin buticaretteki baskıcılığı yüzünden sadece bir konuda üretim yapan firmalar böye birer birer kendi alternatiflarini üretip daha iyi olmak için uğraşacak androidin alternatiflerinde bir çok alternatifi çıkacağına inanıyorum ben çünkü bu son abd çin sürtüşmesinde aslında hepsinin ipinş tutanın abd olduğunu anladı millet yani huawei bilgi casusluğu yağıyorda google windoes facebook yapmıyor mu kralını yapıyor bunlar bahane huawei n birde dünya çapında telekom dan tut ağ teknolojilerine kadar özellikle abd firmalarını piyasadan silmesi var

  • Huawei hile yapıyor diyen arkadaşlara Samsung ve HTCnin de aynı yoldan geçtiğini hatırlatırım.
    Adamlar rekabetçi bir işlemci yapmışlar. CPUdan ziyade GPUnun çok iyi olması sevindirdi beni.
    Amerikalılar çok şerefli de çinliler mi şerefsiz ben anlamadım abi. Bu emperyal güçlerin hepsi aynı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.