Şimdi Ara

Huawei'den uygun fiyatlı Nova Mini Bluetooth hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Huawei’nin dün gerçekleştirdiği etkinliğin yıldızı yeni Nova 5 serisi telefonları ve Mediapad M6 tabletiydi. Ancak etkinlikte fazla detaylandırılmasalar da birçok farklı ürünün daha duyurusu yapıldı. Bunlardan biri de Nova Mini Bluetooth hoparlör.

    Nova serisi altındaki telefon harici ilk ürün


    Huawei Nova dendiğinde firmanın popüler telefon modelleri akıllara geliyor. Nova Mini Bluetooth hoparlör ise seri altındaki telefon harici ilk ürün olma özelliğine sahip. Oldukça sade bir tasarımla gelen Nova Mini, canlı renkleriyle gene de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hoparlörün üzerinde yalnızca bir adet tuş bulunuyor. Üç adet led ışık ise hoparlörün iletişim noktasında yardımcısı olacak.



    Huawei Nova Mini Bluetooth hoparlör, IP54 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına da sahip. İçerisine göz attığımızda ise 660 mAh batarya, Bluetooth 4.2, 3W sürücü gibi teknik özellikler bizleri karşılıyor. Firmanın belirttiğine göre tek bir şarjla 4 saate kadar pil ömrü sunuluyor. Üzerindeki mikrofon yardımıyla 3 saate kadar da telefon görüşmesi yapabiliyorsunuz. Şarj etmek için ise MicruUSB portu mevcut. Otomatik kapanma, TWS surrond ses gibi ek özellikleri olduğunu da belirtelim.


    Ayrıca Bkz.Microsoft'un Chromium tabanlı Edge tarayıcısı, Windows 7 ve 8'e geliyor

    50 x 50 x 56.3 milimetre boyutlarında olan hoparlörün ağırlığı 101 gram. Siyah, yeşil, mor ve turuncu/kırmızı renklerinden istediğinizi tercih edebiliyorsunuz. Fiyat etiketi ise 19 dolar olarak açıklandı. Satışlarına ilk olarak Çin'de başlanacak.








  • Bizim burda 220₺’den aşağı olmaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.