Şimdi Ara

Mario Kart Hot Wheels yarış setleri duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden birisi haline gelen Super Mario kendisine ait bir hediyelik eşya ve oyuncak ekosistemine de sahip. Yine de Nintendo farklı kanallar üzerinden tanınırlığı arttırma çalışmalarına devam ediyor.


    Mario Kart Hot Wheels özellikleri


    Bir süre önce dijital ortama aktarılabilen yarış pistiyle gündeme getirdiğimiz Hot Wheels bu kez Super Mario temasıyla karşımızda. Mario Kart Hot Wheels yarış setleri popüler oyun serisinin karakter araçlarını Hot Wheels dünyasına getiriyor.


    Ayrıca Bkz.7nm sürecindeki Kirin 810 duyuruldu

    Nintendo ve Mattel arasındaki iş birliği kapsamında geliştirilen yeni setler Mario Kart oyunlarından ilham alıyor. Birbirine eklenebilen pek çok set ve onlarca farklı Mario Kart yarış arabaları iş birliği içerisinde yer alıyor.


     

    1:64 boyutlarda geliştirilen metal araçlardan ilk olarak Mario, Yoshi, Luigi ve Bowser piyasaya sürülecek. Sonrasında Princess Peach, Koopa Troopa ve Toad karakterleri piyasada olacak. Zamanla tüm karakterlerin satışa sunulacağı ifade ediliyor.


    Yine set olarak Piranha Plant Slide, Thwomp Ruins ve Mario Kart Circuit Track ilk olarak piyasaya çıkacak. Sonrasında ilgiye göre yeni setlerin de piyasaya çıkacağı ifade ediliyor. Ayrıca San Diego Comic-Con fuarına özel olarak bir Metal Mario aracının da satışa sunulacağı belirtiliyor.


     







  • Hotwheels te lego yolunda gidiyor herşeyi çıkaracak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Figürlerinden almak isterdim ama para...

  • Eskiden tanesi 3 TL ye aldığımız tekli arabalar şimdi 9-10 TL, 1 set almaya kalksak 500 TL iyisi 1200 TL gelde çoçuğa bunlardan al.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.