Şimdi Ara

Gmail’in Android uygulaması da karanlık moda kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Son dönemin popüler özelliği karanlık mod, mobil işletim sistemleri ve uygulamalarının gözde konusu haline geldi. Bildiğiniz üzere Google da Android Q ile sistem çapında karanlık mod özelliği sağlamaya çalışıyor. Yani ayarlardan karanlık modu aktif ettiğinizde tüm uygulamaların buna uyum sağlanması isteniyor. Bu doğrultu da sırayla kendi uygulamalarına karanlık mod özelliği eklemeye başladı. Bunlardan en sonuncusu Gmail’in Android uygulaması olacak.

    Şimdilik test aşamasında


    Gmail’in karanlık modu henüz erken aşamalarında. Android sürümünün 2019.06.09 versiyonunu yükleyen kullanıcılar, telefon ayarlarında gece modunu seçtiklerinde, Gmail’in ayarlar kısmının da buna ayak uydurduğunu fark ettiler. Maillerin görüntülendiği sayfada ise şimdilik herhangi bir değişiklik yok. Ayrıca ayarlar kısmındaki karanlık modun da hatalarla dolu olduğunu söyleyebiliriz. Örneğin bazı kısımlarda hem yazılar hem de arka plan siyah olarak kalıyor.


    Tabii ki final sürümünde Gmail uygulamasının tamamına yayınlan, sorunsuz bir karanlık mod özelliği bizleri bekliyor olacak. Materyal tasarımla güncellenen Gmail uygulamasının oldukça beyaz arayüzü gözleri gerçekten yoruyor. Siyah tema ile birlikte bu sorun ortadan kalkacaktır.


    Ayrıca Bkz.Steam Yaz İndirimleri 2019 ne zaman başlayacak?

    Gmail’in Android uygulaması için karanlık modun ne zaman yayınlanacağı ile ilgili herhangi bir bilgi şimdilik bulunmuyor. Ancak resmi sürümler içerisinde testler başladığına göre fazla beklememiz gerekmeyecek.








  • Maalesef Google full siyah yerine gri mod yapıyor

  • Bence çok daha iyi. Google'ın karanlık modunu beğeniyorum. Full siyah biraz zorluyor açıkçası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gece özellikle telefona bakarken siyah tema epey iş görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simisi kullanıcısına yanıt
    Amoled siyah harika duruyorç. özellikle Reddit in teması harika bence. Keşke Amoled siyah seçeneği diğer uygulamalarda da olsa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.