Şimdi Ara

Google uygulamasına arama paylaşma özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google’ın kullanımı çok kolay ve anlaşılır olmasına rağmen yaşça büyük kullanıcılar bazen arama yapma konusunda zorlanabiliyor. Ayrıca bazen aradığımız şeyi başkalarına gönderme ihtiyacı da duyabiliyoruz. İyi haber şu ki; Google kullanıcıların aramalarını kolayca paylaşmalarını sağlayacak yeni bir özellik deniyor.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei MediaPad M6'nın yeni görselleri ortaya çıktı
    Bu yeni paylaşım özelliği Google uygulamasının Android'deki beta sürümünde test edilmeye başlandı. Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi kullanıcılar artık arama satırının sağındaki "Paylaş" düğmesine dokunarak yaptıkları aramaları mesaj veya e-posta gibi yollarla istedikleri kişilere gönderebilecekler.

     


    Adresler kısaltılarak paylaşılıyor


    Daha önce yapılan aramayı paylaşmanın tek yolu adres satırındaki URL'yi kopyalayarak karşı tarafa göndermekti. Bazen paylaşılan adresler aşırı uzun olabiliyordu ancak bu yeni özellik ile kullanıcılar yaptıkları aramaları daha temiz bir şekilde paylaşabilecekler.

     

    Arama paylaşma özelliği şu an için Google uygulamasının Android beta programına kayıtlı olanlar tarafından kullanılabiliyor. Şirketin bu özelliği genel kullanıma sunup sunmayacağını ise önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.







  • Çok iyi olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir seçenek. Bu zamana kadar neden akıllarına gelmemiş acaba...
  • Lmgtfy için güzel bir alternatif.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.