Şimdi Ara

Monopoly ses asistanına kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Teknoloji geliştikçe masa oyunlarının efsanesi diyebileceğimiz Monopoly de değişikliğe uğradı. Elektronik bankacılık adıyla para, hesap ve banka işlemlerini özel bir elektronik cihaza aktaran Monopoly şimdi de sesli asistan trendine katılıyor.


    Monopoly Voice Banking Edition özellikleri ve fiyatı


    Monopoly Voice Banking Edition adıyla satışa çıkacak olan yeni oyun tüm bankacılık işlemlerini şapka şeklindeki sesli asistana aktarıyor. Paralar, kasa ve banka kartları sesli asistan içerisinde kontrol ediliyor.


    Ayrıca Bkz.Avengers: Endgame tekrar vizyona giriyor

    Monopoly sadece temel seviyede ses kontrolüne sahip. Gelişmiş asistanlar gibi katmanlı ve karmaşık konseptlere girmemiş. Oyuncular İngilizce olarak örneğin “Yarış Pistini satın al” veya “başlangıçtan geçiş hediyesi al” gibi oyun içerisindeki parasal hamleleri asistana okuyor.


    Sesli asistanın oyun alanının ortasında olması ve oyuncuların da talimat verirken biraz yaklaşması gerekiyor. Komutlar sonrasında aynı elektronik bankacılıkta olduğu gibi sesli asistan oyuncuların bakiyelerini sürekli olarak güncelliyor.


    Monopoly Voice Banking Edition sadece 4 kişiye kadar oynanıyor. Bina kartlarının haricinde şans kartları ve kodesten çıkış kartı da kaldırılmış. 3 adet AA pil ile çalışan sesli Monopoly 30$ fiyat etiketine sahip.


     







  • Monopoly'nin simgesi olan koşan adamı kaç kişi monokl takıyordu şeklinde hatırlıyor acaba ? ;-)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede kaç lira olur acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.