Şimdi Ara

Human Fall Flat 26 Haziran’da Android ve iOS’a geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • No Brake Games tarafından geliştirilen Human Fall Flat oyunu, ilk olarak 2016 yılında PC için çıkış yapmıştı. Temelinde fizik tabanlı bulmaca oyunu olan Human Fall Flat’da, kontrol etmesi oldukça zor bir karakteri yönetiyorsunuz. Bulmacayı çözüp, Bob ismindeki karakteri çıkışa ulaştırarak bölümleri tamamlıyoruz. Özellikle ilginç fizikleri sebebiyle arkadaşlarıyla oynayanlar için eğlenceli vakitler sunuyor. Oyunun 26 Haziran tarihinde mobil platformlara çıkış yapacağı öğrenildi.

    Ön kayıtlar başladı


    Human Fall Flat, 26 Haziran tarihinde indirilmeye sunulacak olsa da şimdiden Android ve iOS mağazalarındaki yerini aldı. Google Play için bu bağlantıyı, App Store için ise bu bağlantıyı kullanarak ön kayıt yapabilirsiniz. Masaüstü sürümde bulunan karakter özelleştirme, arkadaşlarla oynama gibi tüm özellikler mobil versiyonda da bulunacak.


    Ayrıca Bkz.YouTube, çocuk içeriklerini ana platformdan kaldırmayı düşünüyor

    Mobil sürümün geliştirici koltuğunda 505 Games bulunuyor. Oyunun çıkış tarihi de 505 Games tarafından paylaşılan Tweet ile öğrenildi. Human Fall Flat, PC’de gördüğü ilgiyi mobil platformda da görebilecek mi zaman gösterecek.










  • Pc oynamıştım gayet güzel ve eğlenceli bir oyundu arkadaşlarınızla çok güzel vakit geçirebilirsiniz mobilde'de aynı başarıyı yakaliyacagini düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 35 lira fazlaymış

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.