Şimdi Ara

Alpha Protocol Steam'de Satıştan Kaldırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Mayıs 2010'da çıkış yapan üçüncü şahıs casusluk rol yapma Alpha Protocol Steam'de satıştan kaldırıldı. Oyunun PlayStation Store ve Xbox Store'da da satışı bulunmuyor.
     
    Oyunun Steam sayfası üzerinden yapılan açıklama:
     
    "Yayıncının talebi doğrultusunda Alpha Protocol, artık Steam'de satılmamaktadır."
     
    Oyunun Steam'de satıştan kaldırılma sebebi muhtemelen Microsoft'un Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen oyunun yayıncılık ve IP haklarını Sega'dan satın almış olması ki zaten Obsidian Entertainment artık Microsoft'un birinci parti stüdyosu. Ya da oyunun remaster versiyonu yapılıyor.
     
    PlayStation 4, PS Vita ve Switch'teki dijital oyunların fiziksel formatta yayınlanması için bağımsız geliştiriciler ile birlikte çalışan distribütör firma Limited Run Games'in kurucularından Douglas Bogart geçen sene twitter üzerinden Alpha Protocol'ün remaster versiyonunu modern konsollar için istiyor musunuz diye sormuştu. Ardından Obsidian Entertainment twitter hesabı da bu tweet'i paylaştı.
     








  • Zaten korkunç kötü bir oyundu. Xbox'ımda aldığıma pişman olduğum tek oyun diyebilirim o derece. Oyuncular adına sevindim.
  • Oynadığım en hakkı verilmemiş oyunlardan birtanesidir. İkincisinin gelmesini çok istedim, bekledim. Halada umudum var. Tabiiki bundan önce hatalarından arındırılmış sağlam bir yeniden yapım sürümü gelirse, birde bu Türkçe gelirse gerçekten tadından yenmez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Tutorialinde kapatıp sildiğim tek oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.