Şimdi Ara

iOS 13, kullanıcıların videolarını düzenlemelerine imkan verecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple bundan birkaç yıl önce, iOS platformunda bazı değişiklikler yaptı ve kullanıcılar için gelişmiş fotoğraf düzenleme araçları getirdi. Bu sayede kullanıcılar ekstra herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan fotoğraflarını düzenleyebilmeye başladılar. Aynı durum artık videolar için de geçerli olacak.
     

    Temel video düzenleme işlemleri yapılabilecek

    Apple, iOS 13 işletim sistemini piyasaya sürmesi ile birlikte, platforma ekleyeceği yeni özelliklerden biri de video düzenleme yetenekleri olacak. Gelecek olan yeni seçeneklerle birlikte, kullanıcılar herhangi bir üçüncü taraf uygulamaya ihtiyaç duymadan, cihazlarındaki videoları kolay bir şekilde düzenleyebilecekler. Ancak bu düzenlemelerin temel özellikleri kapsayacağını belirtmemiz gerekiyor.
    Kullanıcılar videoların uzunluğunu düzenleyebilecek, sesini açıp kapatabilecek, kırpabilecek, renk düzenlemeleri yapabilecek ve filtreler  yardımıyla küçük efektler verebilecekler. Bu düzenlemeler gelişmiş bir video düzenleme yazılımı gibi olmayacak, ancak kullanıcıların temel ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak diyebiliriz.
      







  • Vaay özelliğe bak. İyiki varsın elma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13 uğursuzluktur ama iOS 13 baya dolu dolu geliyor.

  • Koyu mod için bile yüklenir iPhone'a. Ipad OS zaten mükemmel olmuş. Mac cihazlarda da uygulama sorunu az çok çözülür. Gayet verimli oldu valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 17 Haziran 2019; 0:23:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence de güzel olmuş. Android'e de böyle basit bir şey gelse güzel olur. Google photos'da fotoğraf düzenleyebiliyoruz ancak video düzenleme yok. Bazen sadece bir videonun 10 saniyesini kesmek için girdiğimiz zahmete değmiyor.
  • Bence cok guzel haber. Zamanla daha da gelisecek olmasi ayri bir guzel.

    Sistemin kendi yetenekleri her zaman ayri hosuma gitmistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım mkv formatını destekler.

  • Bunun için koskoca bir işletim sistemini beklemeye gerek yok ki! Programı güncelle olsun bitsin... Bunun ios 13 ile ne alakası var... Uygulamayı güncelle , bu uygulamayla alakalı bir şey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • draconist kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sharparrow

    Bunun için koskoca bir işletim sistemini beklemeye gerek yok ki! Programı güncelle olsun bitsin... Bunun ios 13 ile ne alakası var... Uygulamayı güncelle , bu uygulamayla alakalı bir şey
    Burda bahsedilen Fotoğraflar uygulamasının direkt güncellenmesi. Yoksa Imovie veya farklı uygulamalarla çok daha iyisini yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.