Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: D-840'CILAR BURAYA!!!...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: D-840'CILAR BURAYA!!!... Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ocalali

22 Ağustos 2007; 9:34:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

meraba arkadaşlar bende d840 aldım kutusundan tv kablosu hariç herşey çıktı(449 ytl teknosa). Benim bir sorunum var hepsindemi bilmem mesela ben önceden nokia 3230 kullanıyordum ve hareketli bir cisimi çektiğim zaman bir tane görünütüsünü yakalıyor ve foto düzgün çıkıyordu ancak d840 ta hareketli bir cisimi çekemiyorum görünütü hep kayıyor renkler birbirine giriyor gibi oluyor.Neden acaba bütün d840 lar mı öyle??????

oytunn

22 Ağustos 2007; 16:02:56 

d940 da mp3 çalarken 3D ses yokmu?

sudeniz

23 Ağustos 2007; 1:11:20 

quote:

Orjinalden alıntı: ocalali

meraba arkadaşlar bende d840 aldım kutusundan tv kablosu hariç herşey çıktı(449 ytl teknosa). Benim bir sorunum var hepsindemi bilmem mesela ben önceden nokia 3230 kullanıyordum ve hareketli bir cisimi çektiğim zaman bir tane görünütüsünü yakalıyor ve foto düzgün çıkıyordu ancak d840 ta hareketli bir cisimi çekemiyorum görünütü hep kayıyor renkler birbirine giriyor gibi oluyor.Neden acaba bütün d840 lar mı öyle??????

evet beninkide aynı resim çekerken el hafif bir oynamada resim çok kötü çıkıyo samsungların resim çekimi kötü galiba

kokomela

3 Eylül 2007; 16:22:51 

bende bir d840 kullanıcısı olarak fikirlerimi belirteyim istedim :) (cumartesi aldım)
aslında aklımda samsungtan tlf almak yoktu :)
sonyericsson 610i pembe alacaktım ama hiç bi yerde pembeyi bulamadığımdan başka modellere baktım derken :P
d840 gözüme çarptı ama halen daha 610i yi aramaya devam ediyorum en sonunda pes ettim ve dedim samsung olsun kampanyasıda var :P
gidip teknosaya kurcaladım azıcık ve gerçekten ele çok yakışan bir telefon piyasadaki tlfların bence en şık tasarımlısı :)

kullanımına gelcek olursam ben nokia kullanıcısıyım ve hiç bir zorluk çekmedim bir tek sessize nasıl alcağımı bilmediğim birazcık sıkıntı çektim ama onun dışında hiç bir sorun yaşadım :P beraberliğimizin 2. gününde aramızda duygusal bir kuruldu hemen :)

fotoğraf kalitesi bence çok iyi alternetif bir cok moduda var
videosuda aynı şekilde tatmin edici
msg yazmasıda kolay :)
inanılmaz bir sesi var :)
3d ses de var
herşey var :)

güzel bir kılıfta alırsanız ekranınız hiç çizilmez :P
ben şimdilik küçük bir çorabında içinde tutuyorum biraz titizimde :) çizilsin istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokomela -- 3 Eylül 2007; 16:24:58 >

1 2 3 4 5 6 7 8 9
serdaryucel

4 Eylül 2007; 21:28:15 

ya arkadaşlar çok büyük bi sorunum var bu telefonla ilgili
ben bu telefonu yeni aldım ii güzel hoş tamamda benim eski telefonumun açtığı ( siemens c65) resimleri bile
açmıor :S:S:S:S:S:S ya bu nasıl bi aptallık ya
ne resim formatı sorunu nede başka bişi aynı formatta boyutu küçk olan resimleri açıor ama boyutu büyük olanları açmıor 300 kb nin üstündeki bi fotoğrafı açmıor ya kaç sen önce çıkan kötü siemens üsrettiği boktan telefon bile açıo bu neden açmıyo ya bilmediğim bişimi var yoksa bu aptal telefon böylemi :S çok acil cvp larınızı bekliorum kıracam ya sinirimden

aykuttoklu

6 Eylül 2007; 0:14:38 

Arkadaslar Mp3 calar lazım yaw boyle 20-30 sarkılık playlistler her yeni dosya yuklediginde tekrar o playlistleri degistir ekle cıkar

yok mu jar formatında bir mp3 calar hafızadaki butun mp3 leri gorup calacak!

JAM SE diye bir program buldum ancak anlayamadım bilen kullanan var mı

baska programlar bekliyorum!

aykuttoklu

6 Eylül 2007; 21:18:25 

quote:

Orjinalden alıntı: serdaryucel

ya arkadaşlar çok büyük bi sorunum var bu telefonla ilgili
ben bu telefonu yeni aldım ii güzel hoş tamamda benim eski telefonumun açtığı ( siemens c65) resimleri bile
açmıor :S:S:S:S:S:S ya bu nasıl bi aptallık ya
ne resim formatı sorunu nede başka bişi aynı formatta boyutu küçk olan resimleri açıor ama boyutu büyük olanları açmıor 300 kb nin üstündeki bi fotoğrafı açmıor ya kaç sen önce çıkan kötü siemens üsrettiği boktan telefon bile açıo bu neden açmıyo ya bilmediğim bişimi var yoksa bu aptal telefon böylemi :S çok acil cvp larınızı bekliorum kıracam ya sinirimden

telefon 2mp den yuksek cozunurluge sahip fotografları acmıyor!

ocalali

7 Eylül 2007; 12:28:23 

arkadaşlar benim anlamadığım d840 ta mesaj gönderiyorum ama gönderilmiş öğelere baktığımda baı mesajlar saklanıyor bazılarını göremiyorum. ör: iki mesaj yolladım ikisindende iletildi mesajı aldım. gönderilmiş öğelere giriyorum ama iki mesajdan bir tanesi yok. neden? bilgisi olan varmı?

CENKKK

9 Eylül 2007; 9:42:51 

SAMSUNG D840 İLE ÇEKİLMİŞ İKİ TANE FOTOĞRAF DEVAMI GELECEK

2008 ÖSS'YE GİRECEK OLANLAR KULÜBÜ
sungur 13

9 Eylül 2007; 13:01:08 

biliyorsunuz ki samsung telefonlarının sesi oldukça kısıktır.Bu telefonda öyle mi??

nashua811

9 Eylül 2007; 18:40:31 

ewt kardeşim ses kısık tek problem o.

onu artırabiliyosun ama bunu neden samsung böyle ayarlamış die de düşünüyosun acaba ileride bir sorun olur mu arttırdığım da

diye.ama tel 10 numara kullanan bilir ;)

Dost olarak ALLAH yeter,
ibret olarak ölüm yeter...
TrakON

Sisteme Gözat

24 Eylül 2007; 23:26:18 

ses bana düşük gelmiyor

* D940 3,2@4,2 stok fan *
* 7600GT 256MB @600/1585 *
CPU-z
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=286536

TrakON

Sisteme Gözat

25 Eylül 2007; 14:08:27