D900- D840 arasındaki fark olarak sadece 2MP-3MP den bahsedilmiş. Birkaç önemsiz fark daha var.
D840 boydan 4mm, kalınlık olarak 1mm daha ufak. D840 3 band, D900 4 band D840 15 gr daha ağır D840 Bluetooth 1.2, D900 BT 2.0 destekliyor. D840 da 60 Mb D900 70 MB dahili hafıza var D900 3D speaker var D900 800Mah, D840 700 Mah pil kullanıyor.
Bilgiler gsmarenadan alınmıştır. Hatalı bilgiler olabilir tabiki.
az önce d840 metal renginden aldım.hiç kuşkusuz söyleyebilirim ki motorola v3 ten sonra kullandığım en şık telefon! hem de özellik olarak yeterli düzeyde. şuan pc min yanında o bana bakıyor ben ona bakıyorum uygun fiyata şık hem de son model teknolojik bir cihaz düşünüyorsanız D840 bence 1 numara!
D900- D840 arasındaki fark olarak sadece 2MP-3MP den bahsedilmiş. Birkaç önemsiz fark daha var.
D840 boydan 4mm, kalınlık olarak 1mm daha ufak. D840 3 band, D900 4 band D840 15 gr daha ağır D840 Bluetooth 1.2, D900 BT 2.0 destekliyor. D840 da 60 Mb D900 70 MB dahili hafıza var D900 3D speaker var D900 800Mah, D840 700 Mah pil kullanıyor.
Bilgiler gsmarenadan alınmıştır. Hatalı bilgiler olabilir tabiki.
bende 80mb link de de öle yazıyor.tercih sebeblerimden biriydi.d900 den eksik (yada ağırlık gibi fazla) yanları olsada d840 tercih ettiğim için çok memnum.gerçekten harika.
yav arkadaşlar benim bu telefonu fazla görme imkanım olmadı mumkunse telefon kendi resimlerinide koyabilirseniz ben netten araştırdım bulamadım pek dışardada ayak üstü gördüm telefoncularda pek inceleyemedim
arkadaşlar bi yardımcı olsanız. bende kararsız kaldım. ben önceden d820 kullanmıştım 6 ay kadar ve 1.3 megapixel kamerası bile çok iyi iş görüyordu. önemli olan pixel değil görüntü yakalamasıdır. benm aklıma takılan sorun acaba telefonun metal kaplaması hakikaten soyulur mu ? bu yüzden siyah daha cazip geliyo ama adamlar bunları düşünmüştür illaki ve ses kalitesi nasıl. d820 ile bi kıyaslama yapabilecek varmı.
slm ben yaklaşık 6 ay önce nokia e-50 aldım, bozulduğu için geri verdim ve yerine bu samsungu aldım, nokia müşteri hizmetleri berbat, bu yüzden yıllardır kullandığım nokiadan vazgeçip ilk kez samsung aldım,
daha 5 gün oldu ama bu modele bayıldım, özellikle kamera ve fotograf harika, ayrıca bildiğim kadarı ile hiç bir nokiada olmayan, 1 saat sadece ses kaydetme özelliği var, tam bir gün boyunca fotodraf ve kamera çekimi yapmama rağmen şarz bitmedi...
e-50 den aralarında 80-100 ytl fiyat farkı olmasına rağmen hemen hemen her yönden üstün,
beğenmediğim özellikleri, webde nokiadan daha zayıf geldi gözüme nokiada olan telefon rehberinin direk bellekten, sime veya telefona aktarma özelliği sanırım yok. ayrıca video ve fotograf çekimlerini önce telefona yapıyorsunuz ayrıca belleke akatarıyorsunuz direk belleke çekme yok. şarj ve bellek girişleri çok narin gibi geldi umarım ileride kopmaz. ben metal tercih ettim çok daha kalite duruyor.
kutuda tvye bağlama aparatı ve cd si bende çıkmadı
umarım bozulmazda telefonun keyfini çıkarırım, e-50 den sonra pahalı telefon almamaya söz verdim, mecburen bu telefonu aldım ama şu an iyi ki almışım diyorum. Resmen nokianın beni çıldırtmasını unutturdu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi offendicula -- 3 Temmuz 2007; 14:22:58 >
d820de siyah renginde 1-1,5yıl zamanla arkatarafında beyazlama oluyo.ben çok yere sordum bazıları soyulma olur bazıları olmaz dedi ama bana olmaz gibi geliyor.ayrıca mp gerçekten çok önemli değil.2veya3 mp yeterlidir zaten.sonuçta afiş basmayacaz veya baskı almayacaz
arkadaşlar bende d840 aldım ve memnunum şu ana kadar fakat arayan kişinin resmini ayarlama durumunu yapamdım resme gelip seçeneklerden ayarladan arayan kimliği dediğimizde rehberde kimse yok diyo rehberdende biraz uğraştım ama çözemedim yardımcı olursanız sevinirim ii günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta005 -- 2 Temmuz 2007; 22:35:56 >
az önce d840 metal renginden aldım.hiç kuşkusuz söyleyebilirim ki motorola v3 ten sonra kullandığım en şık telefon! hem de özellik olarak yeterli düzeyde. şuan pc min yanında o bana bakıyor ben ona bakıyorum uygun fiyata şık hem de son model teknolojik bir cihaz düşünüyorsanız D840 bence 1 numara!
aynen katılıyorum güzel telefon almanızı tavsiye ederim