Şimdi Ara

LG W10'un canlı görüntüsü sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG, son günlerde "W" kod adına ve iki haneli numaralandırma sistemine sahip, orta seviye, bütçe dostu bir bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor. Serinin kaç üyeden oluşacağı konusunda henüz herhangi bir fikrimiz olmasa da serinin iki üyesi hali hazırda ortaya çıkmış durumda. Bunlardan bir tanesi serinin giriş modeli olan LG W10, diğeri ise henüz ismi belli olmayan, üçlü arka kamera kurulumuna sahip gizemli bir model.
     
     
    Yakın gelecekte tanıtılması beklenen W10 hakkındaki pek çok söylentiden ve sızıntıdan sonra cihazın canlı görüntüleri de ortaya çıktı.
     
    Ortaya çıkan görsellere kısaca göz atacak olursak, cihaz mor renkte ve parlak görünümüne sahip bir kasa ile karşımıza çıkıyor. Cihazın seramik bir kasayla karşımıza çıkacağını düşünmüyoruz ve kullanılan malzeme metali de pek fazla anımsatmıyor, bu sebeple çok büyük ihtimalle cihazda plastik bir kaplamalı bir kasalı bulunuyor.
     
    Cihaz kasanın tam ortasına konumlandırılmış fiziksel bir parmak okuyucu ve sağ üst köşede dikey olarak sıralandırılmış ikili kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Cihazın alt çerçevesinde 3.5mm'lik kulaklık jakı, şarj portu ve hoparlör ızgarası bulunuyor.
     
     
     
    Su damlası biçiminde bir çentikle karşımıza çıkan cihazın, 2.0GHz hızında çalışan, sekiz çekirdekli ve 12nm üretim sürecinden geçmiş bir Mediatek Helio işlemcisi ile geleceği bildiklerimiz arasında. Buna ek olarak cihaz, 4.000mAh'lik bir batarya ve LG’nin Boombox hoparlörleri ile gelecek.
     
    W serisi modellerinin fiyatlarına gelecek olursak, üçlü arka kameralı gizemli model de dahil olmak üzere LG, W serisi modellerinin Hindistan'da 15.000 Rs(215 dolar) altında fiyatlandırılacağını açıkladı.







  • Bu sefer iyi olur ins

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasada farklı bir tasarıma hasret kaldık. Apple, Samsung, LG, HTC, Nokia'nın kendini anında belli eden modelleri vardı bir zamanlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Piyasada farklı bir tasarıma hasret kaldık. Apple, Samsung, LG, HTC, Nokia'nın kendini anında belli eden modelleri vardı bir zamanlar.
    Çerçevesiz ekran olunca hepsi birbirine benziyor.Dediğiniz gibi eskiden her telefonun kendi tarzı vardı.50 metre öteden aha bu samsung aha bu lg diyebilirdin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp doğmuş o tasarım nedir Allah aşkına?

  • Holk kullanıcısına yanıt
    Fiyatına baktın mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdiki akıllı telefonların engüzel yanı.. tamir edilemez yada paranız çıkmaz ise.. kahve tepsisi olarak kullanabilirsiniz..

  • ekran deliği demode olacak hiç gerek yok

  • Samsung un iğrenç arka tasarımından çok daha iyi olmış.

  • Samsung fanları dolmuş buraya,arkadaş samsungun son çıkan cihazları ne olacak hepsi ya p 20 kopyası ya p30 ya psmart 2019 kopyası, bari şöyle deyin zaten bugün bütün markalar birbirine beziyor deseniz daha dürüstçe olacak , şu Huawei i taşlamayı bırakın eğer abd baskısı olmasaydı bu senenin lideri Huawei olurdu asıl gerçek bu ,çünkü samsung gibi plastik cihaz yapmadı adamlar bu kadar basit....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.