Şimdi Ara

Motorola One Action'ın teknik özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Motorola geçtiğimiz ay One Vision olarak adlandırılan bir akıllı telefon çıkarmıştı. Şirket şimdi de One Action modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kısa bir süre önce Geekbench web sitesinde listelenen cihazın tüm teknik özellikleri açığa çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Tesla otomobillere YouTube geliyor
    Motorola One Action, 6.3 inç Full HD+ (2520 x 1080 piksel) IPS LCD ekran ile gelecek. Çentiksiz bir tasarıma sahip olması beklenen cihazın ekranında ön kamerayı barındıran bir delik yer alacak. Ayrıca Samsung'un sekiz çekirdekli Exynos 9609 işlemcisi ile güçlendirileceği söyleniyor.

     


    Uygun fiyatlı olacak


    Gelen bilgiler akıllı telefonun 3 GB ve 4 GB RAM seçenekleri ile sunulacağı yönünde. Aynı zamanda 32 GB, 64 GB ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip versiyonları olacak. Üç arka kamera ile piyasaya sürüleceği bildirilen Motorola One Action'ın ön tarafında ise 12.6 megapiksellik bir selfie kamerası görev yapacak.

     

    Cihazın 3.500 mAh'lik bir pil içereceği ve kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkacağı belirtiliyor. Bununla birlikte uygun fiyatlı bir model olacağını belirtelim. Akıllı telefonun piyasaya çıkış tarihi ve fiyat etiketi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.







  • Lenovo'nun P serisinin yerini alacak bir cihaz çıkartıp da şu ülkeye getirseler iyi olurdu. Motorola ve Android One ile gelince kafalar da rahat olur. Lenovonun güncellemeleri berbat çünkü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.