Şimdi Ara

Analistlere göre iPhone 11 beklemeye değer bir telefon olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil iPhone modelleri, Eylül ayında tanıtılacak ve analiz şirketi Mizuho Securities tarafından paylaşılan yeni bir rapor, cihazın beklemeye değecek bir şey getiremeyeceğini yönünde. Analistlere göre iPhone 11, sadece küçük iyileştirmelerle piyasaya sürülecek.
     
    Sızıntılardan bildiğimiz üzere bu yılın Eylül ayında yine üç farklı iPhone modeli tanıtılacak. iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın halefleri olacak bu modeller için çıkan söylentilerin ise, Apple kullanıcılarını pek memnun etmeyeceğini söylemek mümkün. Analistler, dış tasarımların mevcut cihazlarla hemen hemen aynı olacağını ve ekran boyutunun ve çözünürlüğünün 2018 serisiyle aynı olacağını belirtiyorlar.
     

    Büyük değişiklikler beklenmiyor

    3D Touch, yazılım tabanlı bir alternatifle değiştirilmek üzere ortadan kaldırılacak ve çerçeve boyutunda küçük değişiklikler de yaklaşmakta olan modellerde göreceğimiz değişiklikler olacak. Tüm bunlara ek olarak bileşen özellikleri, üretim kapasitesi, maliyetler ve enerji tasarrufu yeteneği nedeniyle 3D kamera da olmayacak, ancak analistler iPhone XS ve XS Max'ta üçlü kamera sistemi de dahil olmak üzere bazı kamera yükseltmelerini öngörüyorlar.
    iPhone XR'ın halefi de çift kameraya sahip olacak ve XS ve XS Max modelleri, 120 dereceyi destekleyen üçüncü bir sabit odaklı süper geniş açılı lens içerecek. Raporda, LCD iPhone modellerinin Japan Display, LG Display ve muhtemelen Sharp tarafından üretilen ekranları kullanacağı belirtiliyor. Yeni iPhone XS modelleri ise Samsung ve LG tarafından üretilen OLED ekranlarla gelecek. iPhone 11 modellerinin yeni bir işlemci ile gelmesi beklenirken, Apple'ın işlemci tarafında da küçük değişiklikler yapacağı belirtiliyor.
      







  • Sanki diğer markalar çok farklı.

  • Telefonu yan çevir, kamera bölümü bildiğin izzet altınmeşe

  • Valla 6sden sonra geçmeye değecek telefon çıkmadı zaten en azından fiyat olarak. Değmez o kadar fark vermeye gibi geliyor hala iş görüyor telefon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sasirdik mi hayir..Sanki 5 ten sonraki modellerde kayda deger degisiklikler yapildida bundan mi bekleyecegiz. Yine marka ve hava atmayi seven kisim kopek gibi parayi basip alacak kazanan yibe apple olacak. Dunya da enayiden bol ne var

  • güncel yenilikler ekranda parmak izi (o kadar yeni bile değil artık) ve ekranda kamera. bunların apple'a gelmesine daha var diye tahmin ediyorum.

    apple şu an öncekileri implemente ediyor, takip edilen değil eden (kullanım değil yenilik anlamında).
  • Bunu bilmek için analist olmaya gerek yok.

  • Bunu yazmaya gelmiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Analistler, dış tasarımların mevcut cihazlarla hemen hemen aynı olacağını ve ekran boyutunun ve çözünürlüğünün 2018 serisiyle aynı olacağını belirtiyorlar.

    Bu analistler herhalde gerizekalı. Hadi ekran boyutu değişir onu anladık da ekran çözünürlüğü öyle zırt pırt değiştirilebilecek bir şey değil. Çünkü uygulamalar yazılırken buna göre yazılıyor ve tüm cihazlarla uyumlu olması için uzun süre değiştirilmiyor.

    3D Touch’ın kaldırılması hata olur. 6s’in getirdiği en güzel yeniliklerden birisi bana göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6’dan sonrasi mantara bagladi, bugun elinde 6 olan bir kisinin batarya ve kozmetik bir problemi olmadigi surece yeni cihaz almasina gerek yok..

  • Tercümesi:
    Düşen satışları gazlamak için yeni modeli bekleyen kitleye şimdi alın beklemeyin diyor, yeni model çıkınca da güzel özelliklerle çıkacak, oradan da satış yapacak.

  • Ben daha ithal muzun 7-8₺ den 15₺ ye çıkmasını kabullenemedim. Millet bir telefona 8-10 bin ₺ verilebileceğini normal karşılamaya başlamış bile.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IPHONE SE 2 yi getirsinler yeter bize.
  • iphone 6'dan 10'a kadar beklemeye gerek yoktu zaten. 6 Plus demiyorum çünkü aşırı yavaş ve ramsizlikten dolayı kitlenip çöken bir cihazdı. Shiftdelete'in iPhone tutkusunu bilmediğimden aşırı övgüleri sonucu almıştım ve elimde patladı cihaz. Şirket için 7 Plus kullanıp memnun oldum 8'i de es geçip 10 kullanmaktayım. Şimdilik yeterli lakin iPhone her sene değişecek bir cihaz değil zaten. İyi seriyi bulunca al 3 sene kullan. 3GS, 5s, 7 ve 10 en iyi cihazlarıydı bence. Yenileride aşırı pahalı zaten gündelik telefon kategorisine bile koymuyorum.

    Her ne kadar bilişim sektöründe olsam ve teknolojiyi çok sevsemde 17 bin lira bir telefona vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocorte -- 14 Haziran 2019; 15:12:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Agır bir Apple fanboyu olarak diyorumki isterse dünyanın en iyi fotograf makinesinden daha iyi çeksin o kamera tasarımıyla bu telefonu almam ben. Utanmasalar elmanın üstünü tamamen kamera yapacaklar.

  • Nokia N97... E 3 haneliydi. 900 küsür. (6600 ile aynı parayı vermişim) Sonra Turkcell bedava iPhone veriyordu faturaya öyle böyle gitti. Note 4 fiyatına şaşırmıştım ama aldık. İphone 7 Plus 4.000 ama oha dedik aldık. Yani alışıyorsun bir müddet sonra. Acıyla karışık zevk alıyorsun hatta.

    Sonra kendini Google'da "yurt dışında yaşama" araması yaparken bulurken hoop bir bakmışsın anneciğin 2 kilo çikita muz almış. Üzülürsün, buruk bir sevinç olur ama yersin, hemde güzel yersin 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ekran boyutu, ekran çözünürlüğü birbiriyle doğru orantılı. Ekran boyutu değişmeyeceği için çözünürlükte değişmeyecek demek istemişler.

    Uygulama için önemli olan şey ölçeklendirmedir, bu da ekran boyutuna bağlıdır. Bu yüzden ekran boyutu zırt pırt değiştirilmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu analistciler kim ya , kahvede okay oynayan bir grup mu ?

  • O Analistlere bu sefer para yedirememişler :)

  • Telefonda devrim yapman lazım. Artık bitti sona dayandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.