Şimdi Ara

Şipşak kameralarda ses kaydı dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Analog kameralar bugün gündemden düşmüş olsa da şipşak kamera sınıfı tüketici ilgisini hiç kaybetmedi. Halen pek çok farklı şipşak kamera modeli piyasada bulunuyor. Fujifilm ise sınıfında farklılaşma amacında.


    Fujifilm Instax Mini LiPlay özellikleri ve fiyatı


    Fujifilm Instax Mini LiPlay adındaki mini şipşak kamera standart anlık fotoğraf basabilmesinin yanı sıra fotoğraflara ses eklemesi ile de farklılaşıyor. Kullanıcılar fotoğraflara 10 saniyeye kadar ses ekleyebiliyor. Sesli fotoğraf normal fotoğraf çıktısının köşesinde bir barkod olarak ekleniyor. Barkodu taradığınızda ise sesli fotoğrafa erişebiliyorsunuz. Elbette bunun için ilgili uygulamanın indirilmiş ve makine ile bağlantının yapılmış olması gerekiyor.


    Ayrıca Bkz.Fotoğraf filmleri küllerinden doğuyor

    Fujifilm Instax Mini LiPlay tek şarj ile 100 fotoğrafa kadar basabiliyor. Dokunmatik ekranında çektiğiniz resimleri görebilir ve 30 farklı filtre uygulayabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafları telefonunuzun galerisine aktarabilir yine telefonunuzun galerisindeki fotoğrafları makineden basabilirsiniz.


    Makine Confetti mini format ve Star-Illumination kare formatta baskı yapabiliyor. Ayrıca depolama belleği 45 fotoğraf saklayabiliyor. Yine microSD kartlar ile kapasiteyi arttırabiliyorsunuz. 2560 x 1920 çözünürlükte çekim yapan 1/5 inçlik CMOS sensöre sahip olan Fujifilm Instax Mini LiPlay kamerası 160$ fiyat etiketine sahip.


     







  • Bir de görüntü hareket ederse adına "video" diyeceğiz. :)

  • Tunç çağından mı yazıyosunuz

  • harbi mi laaannn :))))

  • tarih tekerrür eder demişlerdi de inanmamıştım aha başa dönüyoruz :))

  • harry poter tarzı bir şey olacak ileride fotoğraflar hareket etmeye başlayacak 2030 gibi bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.