Şimdi Ara

Xiaomi iki yeni akıllı hoparlör çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Xiaomi dün Çin'de yeni ürünlerini tanıttığı büyük bir lansman etkinliği düzenledi. Etkinliğin ana duyurusu şirketin yeni nesil fitness bilekliği Mi Band 4 oldu. Ayrıca Xiao AI adlı sanal asistan ile gelen iki yeni akıllı hoparlör de tanıtıldı.

     

    Ayrıca Bkz.HTC yeni telefonlarını duyurdu: Karşınızda, U19e ve Desire 19+
    Xiao AI Speaker Universal Remote Edition ve Xiao AI Speaker Play olarak piyasaya boy gösterecek hoparlörlerin her ikisi de dikdörtgen prizma tasarımına sahip. Bununla birlikte genel olarak aynı özellikleri sunduklarını da belirtelim.

     


    Ev aletlerini kontrol edebiliyorlar


    Xioami'nin, 5.000'den fazla ürün çeşidine bağlanabildiğini söylediği bu hoparlörler, akıllı ev aletleri için bir kontrol merkezi görevi yapabiliyor. Ampuller, TV'ler, buzdolapları, termostat ve mikrodalga fırınlar gibi yaygın olarak kullanılan neredeyse tüm ev aletlerini kontrol etme özellikleri var. Ayrıca sesli komutlarla kullanılabildiklerini belirtelim.

     

    Xiao AI Speaker Universal Remote Edition diğer cihazlara WiFi, Bluetooth ve Kızılötesi üzerinden bağlanabiliyor. Play modelinin ise sadece WiFi bağlantısı kullanabildiği belirtildi. Hoparlörler sırasıyla 29 dolar ve 24 dolar fiyatla satılacak.







  • Xiaomi yaparsa alınır. Bir çok ürününü kullanıyorum özellikle otomatik perde açıp kapatma cihazı bir harika. :)

  • Ulan yarın bir gün zengin olursam evimdeki her şeyi xiaomi marka alacağım. Adamların çok güzel ürünleri var ve hepsi birbiriyle bağlantılı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kulaklığını almıştım, Piston 3 sanırım, ses kalitesi çok kötüydü, Sanırım ilk kullandığın ürünle ilgili, bana da çok dandik gelen bir markadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.