Şimdi Ara

Samsung CRG5 kavisli ve G-Sync destekli 1080p oyuncu monitörü tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • E3 2019 bünyesinde Samsung’un CRG5 oyuncu monitörü tanıtıldı. Firmanın yeni Nvidia G-Sync kriterlerine uyum sağlayan ve yeni yazılıma göre destekli monitörler arasına eklenen ilk modeli, GTX 10 serisi ve RTX 20 serisi grafik kartına sahip kullanıcılarda akıcı bir oyun deneyimi sunacak.
    CRG5, 27 inçlik 1920 x 1080 kavisli VA panelle geliyor ve geniş görüş açısı sunuyor. 240Hz yenileme hızı ve 4ms tepki süresi de pakete dâhil. 399 dolarlık fiyatıyla Samsung CRG5, sunduğu özelliklere göre biraz pahalı kalıyor.
    Samsung’un yeni monitörü, kullanıcıların eline ulaştıktan ve biraz kullanıldıktan sonra ucuz rakiplerine kıyasla daha iyi bir ürün hâline gelebilir. Temmuz ayında satışa sunulacak CRG5, muhtemelen indirimlere de girecektir.
     







  • 4ms .

  • Mobil cihazlara en iyi ekranı yapan firmanın, böyle vasat ürünleri yeni diye piyasaya sürmesi tam trajikomedi. Ürünün donanımında zerre yenillik yok. (3 yıl önce aldığım monitörün teknik özellikleri bundan iyi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 11 Haziran 2019; 21:42:5 >
  • Aynı olan ne onu anlamadım Kavisli ekranlarda genellikle free sync kullanılırken, bu sefer g-sync kullanmış ve kavisli monitörlerde o.c. ile en fazla 165Hz frekansa çıkılırken, 240Hz yenileme hızına çıkabilmişler. Sağolsun editörümüz yazmamış ama yurtdışı kaynaklarda 1500r kavis değerine sahip dünyanın ikinci monitörü olma özelliğine sahip. (İlk monitör de Samsung'a ait 34" boyutunda) 4ms gecikmesi kötü olmuş sadece. Oyuncuların genelde kullandığı çözünürlük 1080p, bunun çok etki edeceğini zannetmiyorum. Ayrıca direkt 4K olarak çıkaracakları halleri yok ya. Yavaş yavaş gelişecek. Onun da zamanla teknolojinin gelişmesiyle birlikte daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. En iyi VA paneli üretmesi zaten Samsung'u öne çıkaran bir özellik. Ayrıca Oled ile VA paneli karşılaştırmak, Kaplan ile Fili karşılaştırmak gibi bir şey olmuş. Kaldı ki Oled oyunculuğa oldukça uzak; yanan, tazeleme hızları artırılamayan, arttırılsa da hayalet ekran oluşan sadece görsel festival amaçlı sunulmuş bir teknoloji. İkisi de kendi kulvarında güçlü. Bırakın öyle kalsın. Bence güzel gelişme. Gözlerim kavisli ekrana o kadar alışmış ki flat ekranlara bakınca ağrı yapıyor. İnput lag inşallah 20ms civarlarına çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fivesecond -- 12 Haziran 2019; 1:3:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • samsung panel alınmaz alanbiri olarak söylüyorum pişman olursunuz

  • 10 sene önce çıkarsa heyecan yapardı ama 4k 120hz ips panelleri gördükten sonra hiç ilgi çekmeyor.

  • Halen 4ms tepkime süreli monitör üretiyor Samsung. 24 inç modelinde ise freesync 2 desteği var.

  • sony bu işlere neden girmiyor anlamıyorum.ah bir oyuncu monitoru yapsa ortalıgı kasıp kavurur.digerleri agzı acıp bakar.ama uretmiyorlar işte.
  • 4ms ile 1ms arasında inanılmaz bir fark var,hatta konsolda bazen oyun oynayım diyorum ama TV'de 5dk zor dayanıyorum başıma ağrılar giriyor.Cihazı hemen 1ms süper TN panelime bağlıyorum ve oohh be budur diyerek oyunumu oynuyorum.

    İnanılmaz birşey arkadaşlar hatta 60hz'den 144 hz'ye geçtim onda bile bu kadar fark olmamıştı,4ms ile 1ms dehşet bir fark..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BosnakBulut

    4ms ile 1ms arasında inanılmaz bir fark var,hatta konsolda bazen oyun oynayım diyorum ama TV'de 5dk zor dayanıyorum başıma ağrılar giriyor.Cihazı hemen 1ms süper TN panelime bağlıyorum ve oohh be budur diyerek oyunumu oynuyorum.

    İnanılmaz birşey arkadaşlar hatta 60hz'den 144 hz'ye geçtim onda bile bu kadar fark olmamıştı,4ms ile 1ms dehşet bir fark..
    daha fazla abartılamazdı galiba tebrik ederim

    ayrıca bakınız ; üstünüzdeki arkadaşın profil resmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.