Şimdi Ara

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered PS4 ve PC için Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
67
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici Level-5, 2013'te çıkış yapan rol yapma oyunu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'in remastered versiyonu Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered'ı PlayStation 4 ve PC için duyurdu. Ayrıca Switch için de orijinal oyunun portu duyuruldu.

    İkisi de 20 Eylül'de çıkacak.
     
    Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered güncellenmiş grafikler sunacak ve PlayStation 4'te 1080p 60fps, PlayStation 4 Pro'da 4K 30fps veya 1440p 60fps olarak çalışacak. Switch portu ise 720p 30fps olarak çalışacak.
     
    Oyunun hikayesi:
     

    Ni No Kuni: Wrath of the White Witch'te trajediden macera doğuyor. Genç Oliver annesini kaybettiğinde, kendisini macera dolu bir ömrün beklediğini bilmiyordu.
     
    En iyi arkadaşıyla kendi yaptıkları araba üzerinde çalışan 13 yaşındaki Oliver, tetiklemek üzere oldukları zincirleme reaksiyondan habersizdi. Direksiyon başındaki Oliver arabayı ilk kez çalıştırdığında araba nehre uçtu ve annesi Allie, oğlunu kurtarmak için nehre atladı. Oğlunu kıyıya çıkardıktan hemen sonra Allie'nin zayıf kalbi pes etti ve annesinin ölümü Oliver'ı yıktı.
     
    Ancak bir anda, kederli çocuğun göz yaşları en sevdiği oyuncağı Drippy'yi canlandırdı. Üstelik olaylar bununla sınırlı değil; fener burunlu oyuncak, Allie'yi ölüler diyarından geri getirebilecek anahtarın bulunduğu paralel bir dünyadan geliyordu.
     
    Oliver'ın önünde tek bir engel vardı: Drippy'nin dünyasını yok etmekle tehdit eden, Shadar adlı kötü bir ruh. Oliver annesini yeniden görmek istiyorsa, ilk önce yeni arkadaşının dünyasını kurtarmak zorunda.

     
    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  




  • Ni no Kuni 2'yi büyük bir zevkle oynadım. Bunu da kesin alıp oynayacağım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ohh bee. Sonunda. Kaç E3 söylendik durduk :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun mükemmeldir. Karakterler, diyaloglar o kadar tatlı ki oyunu oynarken insan mest oluyor. Tam bir iyilik abidesi oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 'an haber duyamıyacağız diye çok korkmuştum muhteşem oyun. Ayrıca Hollow Knight Silksong ile ilgili sunum yada tanıtım olmamasına gerçekten çok üzüldüm. Bi çıkış tarihi bekliyordum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS3'e alıcam diye karın ağrısı çekmiştim PC remaster'lı halini oynarız artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.