Şimdi Ara

Ubisoft'un oyun abonelik hizmeti Uplay+, Eylül ayında başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun abonelik hizmetlerinin son zamanlarda popüler bir hale gelmesinin ardında farklı nedenler mevcut. Uzun vadede daha ucuz olması ve aylık belirli bir abonelik ücreti karşılığında yüzlerce oyuna erişim sunması da bunların başında geliyor. Çok yakında bu servislere Ubisoft'un Uplay+ oyun abonelik hizmetinin de katılacağı açıklandı.
     

    100'den fazla oyuna erişim

    Netflix veya Hulu gibi platformlardan aşina olduğumuz bu abonelik tabanlı servislerin oyun alanında da yaygınlaşmaya başlamasını olumlu olarak nitelendirmek mümkün. Yakında bulut tabanlı oyun akış hizmetlerinin de başlamasıyla birlikte, oyun sektöründe büyük bir değişim gerçekleşmiş olacak. Bunun da uzun vadede kullanıcılar açısından kârlı bir duruma dönüşeceğini söyleyebiliriz.

    Ubisoft'un E3 2019 etkinliğinde duyurduğu Uplay+ adlı abonelik tabanlı oyun servisi, ayda 15 dolar karşılığında, yaklaşmakta olan Watch Dogs: Legion gibi oyunlara ekren erişimin yanı sıra, Ubisoft kütüphanesindeki 100'den fazla oyuna da (Far Cry 5 veya Assassin's Creed Odyssey gibi) erişim imkanı verecek. 3 Eylül tarihinde başlayacak olan hizmeti denemek için ön kayıtların da açıldığını belirtelim.
      



  • sazan.avi

  • Bir de bu çıktı. Aylık abonelikmiş. Önüne gelen abonelik açıyor.

  • Uygulama servislerinin arasında en kötüsü uplay. Adamlar uygulamanın içine mağazayı koymamışlar. Oyunu almak içşn tarayıcıyı, oynamak için uygulamayı kullanmak gerekiyor.

  • Sektörün geleceğine ve 15 dolar ile 60 dolarlık bir çok oyuna erişime sazan avı mı diyorsun ? Bence burada bir terslik var.

  • Niye sazan olsun ya. Ben ubisoft oyunlarına pek sıcak olmayan biriyim ve 60 dolar verip oyunlarını almam. Ama bu abonelik ile en azından merak ettiğim bi oyun olursa 1 aylık alır oynar sonra iptal ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.