ALINTI DEĞİLDİR Bir tane petin 40 yıllık ömrü vardır! Cold girmeyen chara fire girer! Bana serverini söle sana nickini söleyim! Full hp pet kara gün içindir! Kasılan char yatırılmaz! Charla pet arasına girilmez! Char charın itemine muhtaçtır! Bir petin nesi var 10 petin atackı var! Okculuk sultanlıktır! Gülme yatana gelir başına! Ak prince kara gün içindir! Glavecinin iyisi vsde belli olur! Lwlına bak partye al! Pot alma pet al! Resçinin şahidi nukeci! Öfkeyle yatan resle kalkar! Ressiz partynin exsi yaman olur! Petine güvenen resle kalkar! Nuke atılan kişiyi deler! Vakitsiz saldıran nukeciyi giant kaparmış! EMEĞE SAYGI!
yine de kocaman göğüsle önüne bakmak zor iş, yada ne bileyim her gördüğünü silikonlu kaldırım sanmak. yürüyorum arkama bakmadan lakin sürümlerden kazanmıyor bile adımlarım...
Bir tek ülke istiyorum adı " Dünya ", bir tek ırk istiyorum adı " insan ".Bir tek kaynak istiyorum adı " sevgi " ve bir tek slogan istiyorum " Yaşasın Halkların Kardeşliği "..!
yani gerçekten güzel olmuş kim alınırsa alınsın ama sabahtan beri sro oynayıp bu foruma takılan bebelerin(yaşları hiç sorun diil)açtığı (sadece burda diil ko forumundada hala anlamış diilim sizin bu ko cularla alıp veremediğiniz şeyi )aptalca saçma sapan konulardan bıkmıştım benim için biraz iyi oldu diyebilirim bu arada ben hiç kimseyi şikayet edemiyorum bu özelliğiniz yok diyor ne iş anlamadım
Lost | Prison Break | Heroes | How I Met Your Mother | The Big Bang Theory | Fringe | Chuck | Californication | Knight Rider | Scrubs | Supernatural | The Lost Room | Simpsons | Family Guy | Coupling | Star Wars: Clone Wars | Friends | Dexter | The Tudors | The IT Crowd | The Cleveland Show | Flash Forward | Holocaust |
bir kaç tanede ben yazayım. 1. silahı boktan olanın burnu yerden kalkmas.(veziri boktan olanın burnu matdan çıkmas) 2. sosu yok kasmaya,tahtrevalliyle gider pvpye.(ayranı yok içmeye,tahtravalliyle gider sı....maya) 3.+5 tavında basılır.(demir tavında dövülür) 4. nukeni lwline göre at.(ayağını yorganına göre uzat)
benimkiler arkadaşınkiler kadar güsel deil ama olsun
Çok güzel olmuş. En güzelli bence 'Öfkeyle kalkan resle yatar'dı.Koptum buna. +1967
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Miroğlu.. -- 28 Nisan 2007; 15:56:54 >
Tarih 30 Nisan 2007; 16:46:38 Sakla SPni gelir zamanı. Fazla SP göz çıkarmaz. Aklıma ilk bunlar geldi.Haliyle 9 gapla kasan adamın aklı gelen SP de olur.Hayatım SP oldu