Şimdi Ara

Fifa 20'nin çıkış tarihi ve detayları açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EA Sports, EA Play basın toplantısında yaklaşmakta olan Fifa 20 oyunu hakkında bazı detayları açıkladı. Popüler futbol oyunu yeni versiyonunda, standart oyun modlarının yanı sıra, yeni özelliklere ve sokak futboluna odaklanan oyun modlarına da sahip olacak.
     

    Sokak maçları yapılabilecek

    EA Play canlı yayınında Fifa 20'nin bir sokak futbolu modu olan Volta tanıtıldı. Bu modda büyük stadyumlar yerine, futbolseverler diğer oyuncularla birlikte kafesli sokak futbol sahalarında maç yapabilecekler. Volta adı verilen bu modun Story ve Online olarak ikiye ayrılacağı belirtiliyor. Story yani hikaye modunda oyuncular futbol efsanelerinden biri olmak için mücadele verebilecekler. Online mod ise özel karakterler ve çok oyunculu maçlar sunacak.

    Gelelim oyunla ilgili diğer detaylara. EA Sports'un açıklamalarına göre Fifa 20, 27 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak. Yani oyunu oynamak için birkaç ay daha beklememiz gerekiyor. Oyunun ilk olarak  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yayınlanacağı açıklanırken, fiyatının ne olacağına dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.
      







  • Yepyeni fizik motoruyla hiç olmadığı kadar gerçekçi mücade... afgsdgjkg

    Süreyya Hanım’ın muhteşem değişimine benzemez umarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık gel bir "Volta" atalım deriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19'u 18'in aynı diye indirmedim bile 20 umarım beklentimizi karşılar.

  • Bu oyuna 2019 ile beraber gelen farklı modlar beni sevindiriyor. Fifa oyuncusu değilim, kırk yılda bir oynarım. Ama kuralsız maçlar, ilginç haritalar, modlar, hikaye modu falan oyuna renk katan şeyler. Arkadaşlarımız ile daha da eğlenceli oluyor üstelik bu şekilde.

    Her yıl fizik motoru daha iyi olacak deniyor, benim beklentim olmadığı icin iyi veya kötü yorum yapamam. Fifa oyuncusu değilim çünkü.

    Keşke football manager da biraz oyuncu çekmek için bir şeyler yapsa. Onun fizik motoru zaten kötü. Oyunu oynarken zevk alsam bile ms-dos ekranında tuşlara bastığım gerçeği değişmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri benim için Fifa 2008 gibi olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro mode da beklenen değişiklikler yapılmazsa çöp oğlu çöp yine. Anca ut ile ergenlere coin satsınlar.
  • NBA2K serisindeki sokak basketbolunun sokak futbolu versiyonu olursa ilgi görecektir. Aksi taktirde, daha önce denenmiş ve hayal kırıklığı ile sonuçlanan FIFA Street ile aynı başarısızlığı yaşayacaktır.

    Sokak futbolu, sokak basketbolu bir şovdur ve bu şovunuzu diğer insanların görmesini istersiniz. Gerçek seyirciler sizi kenardan izleyebilmeli, tezahürat yapabilmeli ve sonraki maç için size rakip olabilmeliler.

    Sokak basketbolu için 2K Games bu işi çok iyi başarıyor. Aşağıdaki görüntü NBA2K19 açık dünyasından bir alıntı. FIFA 20 içinde de herkesin bir birinin maçını izleyebildiği, katılabildiği, tezahürat yapabildiği, yan yana sahaların olduğu, açık dünya şeklinde bir sokak futbolu modu eklenirse başarılı olacaktır. Sırf bu mod için FIFA alanlar bile olacaktır. Aksi taktirde başarılı olması çok zor. Daha önce denendi olmadı.

    Fifa 20'nin çıkış tarihi ve detayları açıklandı




  • NBA2K gibi olacak desenize :)
  • Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar
  • Fifa 2000 den fifa 19 a kadar orjinal ilk çıktıgı günden alan fifa sever olarak son sözüm.

    Momentum ( Script ) kalkmaz ise.
    Geliştirilmiş AUTO DEFANS saçmalıkları yeteneksiz fifa ya yeni başlamış çaylaklar oyundan sogumasın çalım yemesin, HER MAÇ tecrübeli oyuncular tarafından HEZİMETE ugratılmasın diye geliştirien sistem kalkmaz ise.

    Online sezonlar da fut champions da serverlar iyileştirilmez ise.

    Kamera açısını degiştirince farklı oynayış sistemi görürsem SATIN ALMAYACAGIM BİR OYUN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 23 Haziran 2019; 23:10:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.